1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Jun 5, 2014 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. [​IMG]


    مناسب برای : جشن تولد
    آماده سازی : 45 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم برای 5 نفر :

    تخم مرغ4 عدد
    وانیل 1/2 قاشق چای خوری
    اسانس موز 1 قاشق غذا خوری
    شکر1/2 پیمانه
    شیر1 پیمانه
    گردو خرد شده 1 پیمانه
    کره یا روغن مایع3/4 پیمانه
    آرد الک شده 1/2 پیمانه
    بکینگ پودر1 قاشق غذا خوری


    طرز تهیه :
    کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود
    سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید
    سپس وانیل و اسانس موز را بزنید
    بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنیدو هم بزنید
    سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.

    تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید
    می توانید 3/4 گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید .
    فر را روی حرارت 180 درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم
    به مدت 25 دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم
    تا روی کیک بماند 5 دقیقه دیگر بماند کافی است .
     
    setareh و ILMAH_68 از این پست تشکر کرده اند.