1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه کیک پنیر تنوری

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 3, 2012 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    22d321db1c593a588f214b803970d317.

    مواد لازم:

    مواد لازم جهت خمیر :
    کره .... 200 گرم
    شکر .... 85 گرم
    وانیل .... 1/4 قاشق چای خوری
    آرد گندم .... 170 گرم
    آرد برنج .... 85 گرم
    نمک .... نوک قاشق مربا خوری
    مواد لازم جهت پنیر :
    پنیر خامه ای .... 600 گرم
    شکر .... 150 گرم
    نشاسته ذرت .... 30 گرم
    رنده پوست پرتقال .... 1 قاشق چای خوری یا وانیل .... 1/4 قاشق چای خوری
    تخم مرغ .... 3 عدد
    ماست چکیده .... 50 گرم
    خامه .... 50 گرم

    طرز تهیه:

    1 - کره را در دمای محیط قرار داده تا کاملا نرم شود.
    2 - کلیه مواد مورد نیاز خمیر را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز میدهیم تا جایی که خمیر یک دست و نرم شود . در این مرحله ورز دادن زیاد خمیر لازم نیست زیرا باعث سفت شدن آن میشود . پس تا اندازه ای ورز میدهیم که مواد مخلوط شوند و خمیر حاصل گردد . سپس خمیر را در یک کیسه قرار داده به مدت 30 دقیقه کنار میگذاریم تا استراحت کند .
    3 - در این مدت که زمان استراحت خمیر است تخم مرغ ها را در طرف مناسبی ریخته با همزن میزنیم تا زرده و سفیده مخلوط شوند و مواد کرمی رنگ شوند سپس سایر مواد را مخلوط کرده و خوب با دستگاه میزنیم تا یک دست شود .
    4 - کف قالب مناسب را کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر را روی آن پهن میکنیم و حدود 2 سانت هم روی دیواره های قالب خمیر را بالا آورده و به آن لبه میدهیم. قطر خمیر حدود 2 تا 3 میلی متر باشد . سپس با چنگال روی آن را سوراخ سوراخ کرده به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیر نیم پز شود .
    5 - پس از نیم پز شدن خمیر آن را از فر خارج کرده و میگذاریم سرد شود . سپس مواد روی کیک را که از قبل آماده کرده ایم روی خمیر داده و به مدت 45 دقیقه دیگر در فر میگذاریم . میتوانید برای طلایی شدن روی پنیر به مدت 5 دقیقه در آخر کار گریل فر یا همان حرارت بالای فر را روشن کنید و سپس کیک را از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود و سپس آن را از قالب خارج نمایید و در ظرف مناسب در یخچال قرار دهید .