1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه کیک پنیر با سیب

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Apr 15, 2014 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. [​IMG]

    مواد لازم خمیر کیک :
    کراکر سبوس دار گندم: سه فنجان
    کره آب شده: نصف فنجان

    طرز تهیه :
    فر را از قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت داغ کنید .
    کراکر و کره را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و آن را کنار بگذارید .

    مواد داخل کیک :
    پنیر خامه ای: 800 گرم
    شکر: یک فنجان
    وانیل: یک قاشق چای خوری
    تخم مرغ: 4 عدد
    آرد: یک چهارم فنجان
    دارچین: 3 قاشق چای خوری
    آب سیب: یک چهارم فنجان
    سیب پوست کنده: 14 برش

    طرز تهیه :
    در یک کاسه بزرگ ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و در مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید .
    تخم مرغ ها را یک به یک به آن اضافه کنید .
    آرد ، دارچین و آب سیب را به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید .
    مخلوط بدست آمده را روی خمیر بریزید .
    خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت بپزید .
    سپس برشهای سیب را روی کیک بریزید و 20 تا 30 دقیقه دیگر آن را بپزید .
    قبل از سرو کردن ، یک شب ، کیک را در یخچال نگه دارید.


    *
     
    fatemeh99 از این پست تشکر کرده است.