1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه کوکو مرغ

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 4, 2012 در انجمن غذاهای سنتی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    e6fe209a59c2374362afe3e54ef80e9b.

    مواد لازم:

    مرغ پخته ... 1کیلو
    تخم مرغ ... 8 عدد
    پیاز داغ طلایی ... 4 ق غ
    زعفران آب زده ... 3 ق غ
    آب لیمو ... 3 ق غ
    ماست چکیده ... 2 ق غ
    نمک و فلفل ... به مقدار لازم
    روغن مایع ... مقدار لازم
    مواد لازم جهت تهیه سس (در صورت تمایل)
    کره ... 50 گرم
    آرد ... 1 ق غ
    جعفری ریز شده ... 3 ق غ
    رب گوجه فرنگی ... 4 ق غ
    زعفران آب زده ... 2 ق غ
    سس گوجه فرنگی ... 2 ق غ
    سس تند ... 1 ق چ
    آب مرغ ... 1 لیوان
    نمک و فلفل

    طرز تهیه:

    1- تخم مرغ ها را خوب میزنیم تا یک دست شود .
    2- سپس نمک و فلفل را به همراه ماست اضافه کرده خوب میزنیم.
    3- پیاز داغ ها را اضافه کرده مخلوط میکنیم.
    4- مرغ را ریز کرده و اضافه میکنیم آبلیمو و زعفران را میفزاییم و مواد را مخلوط میکنیم.
    5- روغن را در ظرف مناسب داغ میکنیم مواد را ریخته صاف میکنیم در طبقه وسط فر با درجه 220-240 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه میگذاریم.
    تهیه سس کوکو :
    کره را آب کرده آرد را میفزاییم 3 دقیقه تفت داده آب مرغ را افزوده هم زده تا آرد گلوله نشود رب گوجه نمک و فلفل را میفزاییم هم زده حرارت میدهیم سپس زعفران آب زده و جعفری ریز شده را میفزاییم بعد از کمی حرارت در ظرف مناسب ریخته سس گوجه و سس تند را میفزاییم و سرو میکنیم .
    چند نکته:
    1- میتوانید در مواد ار نصف قاشق چای خوری دارچین نیز استفاده کنید.
    2- در بعضی دستورات جوش شیرین نیز به اندازه یک قاشق غذا خوری استفاده شده.
    بعضی ها قارچ و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای ریز شده هم در مواد میزنند که به سلیقه افراد بستگی دارد ولی در دستور اصلی این غذا نیست.