1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه کشک بادنجان

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 4, 2012 در انجمن غذاهای سنتی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    47d72bbf77cfe4e0caa554d74c61f457.

    مواد لازم:

    بادنجان...6 عدد
    سیر...1 حبه
    پیاز...4 عدد
    نعنا داغ...2 قاشق غذا خوری
    مغز گردو...نصف لیوان
    کشک...یک لیوان

    طرز تهیه:

    1- بادنجانها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادنجانها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم. پیازها را به صورت خلالی خرد کرده به همراه سیر رنده شده در روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود.

    2- نعنای خشک را در باقیمانده روغن پیاز سرخ میکنیم و کنار می گذاریم.
    3- بادنجانها را سرخ کرده سپس مقداری آب روی آن میریزیم تا 15 دقیقه به آرامی بپزد و نرم شود . سپس آب اضافی آن را گرفته و با گوشتکوب بادنجانها را له میکنیم.
    4- گردو ها را خرد کرده و کنار میگذاریم.
    4- پیاز، نعنا داغ ، گردو ،کشک ،نمک و فلفل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس غذا را در ظرفی کشیده و با مقداری پیاز داغ ، کشک و نعناع تزئین می کنیم.
    5- میتوانید بادنجان را نکوبید و فقط ورقه کنید و مواد را رویش بدهید
    6- میتوانید 2 عدد گوجه فرنگی پوست گرفه را به بادنجان ها اضافه کنید و پس از پختن همراه هم بکوبید
    7- میتوانید به جای آب از آب مرغ یا گوشت استفاده کنید
    8- برای کم تر چرب شدن میتوانید بادنجان را در ماکرو فر قبل از سرخ کردن کمی نیم پز کنید
    9- نعنا داغ را خیلی خیلی کم سرخ کنید که خشک و تلخ و بد رنگ نشود