1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه کالباس در منزل

شروع موضوع توسط H@dise ‏Apr 11, 2015 در انجمن آشپزی مدرن

  1. H@dise

    H@dise دل♥بستن اکیدا ممنوع

    1,084
    7,446
    19,047
    5a86520b873e6dd90da254a139d05614.
    مواد لازم :



    گوشت مرغ بدون استخوان 1 کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)
    سیر 3 حبه
    زرده ی تخم مرغ 3 عدد
    آرد 3 قاشق غذا خوری
    فلفل سیاه 5/0 قاشق مربا خوری
    نمک 1 قاشق مربا خوری
    دارچین یک سوم قاشق مربا خوری
    زنجبیل یک پنجم قاشق مربا خوری
    هل 5/0 قاشق مربا خوری
    میخک اندازه ی یک عدس
    جوز هندی اندازه ی 2 عدس
    روغن مایع 2 قاشق غذا خوری



    طرز تهیه :


    گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید .



    فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »



    نکته :( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
     
    *ĦØRÂ*، AIDA_SKATER و setareh از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. *ĦØRÂ*

    *ĦØRÂ* ☆°H○Ra°☆

    3,514
    10,970
    49,285
    به به من عاشقشم
     
    H@dise از این پست تشکر کرده است.
  3. H@dise

    H@dise دل♥بستن اکیدا ممنوع

    1,084
    7,446
    19,047
    من بیشتر اوووووووووووووم