1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )

شروع موضوع توسط setareh ‏Jun 8, 2015 در انجمن آشپزی مدرن

  1. setareh

    setareh ღشرمنده دستای پینه بسته پدرممღ

    10,641
    63,408
    88,247
    bb007d9d5c7fe144df392d0a4e374e05.


    مواد لازم : برای 4 نفر

    پودر زیره نصف ق. چ
    پودر تخم گشنیز نصف ق. چ
    سیر ساطوری 2 حبه
    پاپریکا یک ق. چ
    پودر آویشن نصف ق. چ
    آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
    سینه مرغ 500 گرم
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    ادویه‌ها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.سینه مرغ را به اندازه مکعب‌های 2سانتی‌متر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخ‌های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم‌دهنده را روی آن بریزید. حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.

    سیخ‌های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می‌کنید سیخ‌ها را در سینی فر نسوز چیده و 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی‌گراد آن را بپزید.

    می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ‌ها بدهید.پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.
     
    serendipiti از این پست تشکر کرده است.