1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه پیتزای مکزیکی

شروع موضوع توسط Nayereh ‏Nov 12, 2012 در انجمن آشپزی مدرن

  1. مواد لازم پیتزا مکزیکی :
    نیم کیلو گوشت گاو چرخ کرده
    یک عدد پیاز ریز شده متوسط
    یک قاشق چای خوری برگ پونه خشک
    ۴عدد نان مکزیکی به قطر ۲۵ سانتیمتر
    یک عدد گوجه فرنگی متوسط دانه گرفته و خرد شده
    یک قاشق سوپ خوری برگ ریحان ریز شده
    یک فنجان پنیر موزرلا تکه تکه شده
    یک چهارم فنجان پنیر پارمسان رنده شده

    طرز تهیه پیتزا مکزیکی :
    فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت داغ کنید. گوشت و پیاز را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم در یک قابلمه متوسط تفت دهید تا گوشت به رنگ قهوه ای درآید و آب نداشته باشد . نمک و پونه را به آن اضافه کرده و هم بزنید . روی نان ذرت ، روغن بمالید و به مدت ۳ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت روی سینی پخت ، بپزید . مخلوط گوشت را به صورت یکسان روی نان ذرت بریزید و به مقدار مساوی گوجه روی آن قرار دهید . ریحان و پنیر را روی آن بریزید . نان را دوباره در فر قرار داده و به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بپزید تا رنگ نان به قهوه ای مایل شود.
     
  2. MHK1372

    MHK1372 I,R.I.B

    4,286
    5,863
    906
    هااااااااااااااااان!!!!!
    بابا بی خی یه زنگ می زنیم برامون میارند از این مکزیکی هاش!!!
    چه کاریه....من که اصلا حوصله ی آشپزیا ندارم!!!!
     
    nanaz asali از این پست تشکر کرده است.