1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 3, 2012 در انجمن آشپزی مدرن

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    9d07f9550f1125f80aec59bc2a4ed853.

    مواد لازم:

    پاستا .... یک بسته
    سینه مرغ .... یک عدد
    خامه ... یک پیمانه
    سیر .... 4 حبه
    جعفری ساطوری .... 3 ق غ
    پیاز .... 1 عدد درشت
    کره .... 50 گرم
    پنیر پارمزان رنده شده .... 1 پیمانه
    جوز هندی .... کمی
    شیر .... یک پیمانه
    آرد .... 2 قاشق غذاخوری

    1 - پاستا را در آب جوش ریخته زمانی که نرم شد آبکش کنید و کنار بگذارید.
    2 - مرغ را در ظرفی جدا با کمی نمک و فلفل و یک عدد پیاز کوچک آب پز کرده و بگذارید خنک شود.
    3 - سیر و پیاز را رنده کرده در کره کمی تفت دهید. آرد را اضافه کرده کمی تفت دهید و شیر را آرام اضافه کنید هم زرده تا آرد گلوله نشود. سپس مرغ را ریش ریش کرده و کمی با مواد حرارت دهید . خامه و جوز هندی رنده شده را به همراه کمی نمک و فلفل اضافه کنید وقتی مواد کامل مخلوط شد پاستا را اضافه کنید و کمی حرارت دهید در آخر جعفری ساطوری را بریزید و پس از 2-3 دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید.
    4 - پاستا را در ظرف مناسب کشیده و پنیر پارمزان را همان زمان که پاستا را کشیدید بر روی آن بدهید تا با حرارت پاستا کمی آب شود.
    5 - میتوانید از تکه های فلفل دلمه ای رنگی یا فیله گوجه یا نخود فرنگی و یا قارچ نیز در این غذا استفاده کنید .
     
    ★SARINA★ از این پست تشکر کرده است.
  2. ★SARINA★

    ★SARINA★ بانوی زمستان:d

    11,703
    27,122
    1,447