1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه پاستا و بادمجان

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Nov 24, 2012 در انجمن آشپزی مدرن

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    یک غذای خوشمزه ، ساده و مقوی را میتوانید در یک زمان بسیار کوتاه آماده و نوش جان کنید .
    fea54fa57bc45d9d7c23723c2f28a0a3.

    • مواد لازم
    بادمجان همچین قدبلند و کشیده=۴ عدد
    پنیر موتزارلا = ۱۵۰ گرم
    پاستا شکلی ( من صدفی استفاده کردم )=۲۵۰ گرم
    مایه ی پاستا (پیاز و گوشت چرخ کرده و سویا و فلفل دلمه ای )


    • طرز تهیه پاستا و بادمجان
    بادمجونا رو برشهای نازک میدیم و توی آب و نمک میذاریم بمونه و میریم پاستا رو آماده کنیم.
    پاستا رو آبکش که کردیم با مایه هر چی دوست داریم مخلوط میکنیم
    بادمجونا رو از آب در آورده و با دستمال آبشو میگیریم و توی روغن سرخ میکنیم ، در حین سرخ کردن اگه درشو بذارین کمتر روغن جذب میکنه
    این غذا رو میشه توی قالب کمربندی هم درست کرد و هنگلم سرو برگردوند.
    فر رو روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه.
    توی پیرکس رو خیلی کم چرب میکنیم و پودر نان میپاشیم ، بعد بادمجونا رو توش میچینیم.
    نصف پاستا رو روش میریزیم و بعد ۳/۱ از پنیر رو روش میریزیم.
    دوباره نصف دیگه ی پاستا رو ریخته و ۳/۱ از پنیر رو میریزم و بادمجونا رو روی پاستا میاریم.
    حالا باقی مونده ی پنیر رو میریزم و میذاریم توی فر حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا پنیر روش آب و کمی طلایی بشه.
     
    SHAPARAK و zhigol از این پست تشکر کرده اند.
  2. ★SARINA★

    ★SARINA★ بانوی زمستان:d

    11,703
    27,122
    1,447