1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه پاستا با سس پستو

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 3, 2012 در انجمن آشپزی مدرن

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    6adc82e4885cbe53b0d1327016e3002e.

    مواد لازم:

    ریحان _ترجیحا ریحان ایتالیایی (بازیلیکو) ...... 2 پیمانه
    پنیر پارمزان .... نصف پیمانه
    روغن زیتون ..... یک پیمانه
    دانه کاج(در صورت در دسترس نبودن دانه خام آفتابگردان) .... 25عدد
    مغز گردو .... 5 عدد
    سیر ..... 5-6 حبه
    فلفل و نمک .... به میزان دلخواه

    طرز تهیه:

    1- توجه داشته باشید که در صورت موجود نبودن دانه کاج میتوانید از مغز خام آفتابگردان استفاده نمایید که اگر آن هم موجود نبود میتوانید گردو را اضافه کنید ولی ترجیحا از دانه کاج استفاده کنید که طعم منحصر به فردی دارد.
    طرز تهیه :
    2- مواد را به جز روغن زیتون در غذا ساز یا مخلوط کن ریخته و روغن را کم کم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا روغن به خورد مواد برود.
    تهیه پاستا :
    3- پاستا را با کمی نمک و روغن در آب در حال جوش بریزید . زمانی که پاستا نرم شد (حدود 7-8 دقیقه بعد ) آن را آبکش کرده سپس در قابلمه ای رخته روی حرارت ملایم بگذارید کمی که گرم شد سس را به آن اضافه کرده و هم بزینید تا تمام پاستا ها به سس آغشته شوند . پاستا را در ظرفی مناسب سرو کنید.
    4- میتوانید همراه این سس و پاستا تکه های مرغ گیریل شده یا میگو بخارپز شده یا گیریل شده نیز سرو نمایید.
     
  2. ★SARINA★

    ★SARINA★ بانوی زمستان:d

    11,703
    27,122
    1,447

کلمات جستجو شده:

  1. پاستا با سس پستو

    ,
  2. طرز تهیه پاستا