1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه پاستای خوشمزه با سس ریحان و گردو

شروع موضوع توسط mashal ‏Apr 20, 2016 در انجمن آشپزی مدرن

  1. mashal

    mashal ✔❤ مهســــــا ❤✔ همراه انجمن

    6,194
    10,265
    42,477
    پاستابا سس ریحان و گردو
    اینپاستابا بقیه پا ستاهایی که درست کرده‌اید فرق دارد. تفاوت آن هم به خاطر داشتن سس منحصربه‌فرد آن است. اگر پاستا  خور هستید، حتماً این پاستا را با سس بی‌نظیرش امتحان کنید.
    مواد لازم برای 5 نفر

    1 بسته پاستای 500 گرمی
    2 ق س اسفناج خردشده
    4 ق س ریحان خردشده
    1 پیمانه کلم سفید ریز خردشده
    پیمانه روغن‌زیتون
    پیمانه گردوی خردشده
    2 حبه سیر خردشده
    1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
    1 پیمانه پنیر ریکوتا
    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:
    1. ابتداپاستارا آماده کنید. به این صورت که در قابلمه‌ای مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را داخل آن بریزید و صبر کنید تا نرم شود. پاستای نرم شده را آبکشی کرده و کنار بگذارید.
    2. در این فاصله، کلم سفید، اسفناج، ریحان، روغن‌زیتون، سیر و مقداری نمک و فلفل را داخل مخلوط‌کن یا ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا همه مواد خوب باهم مخلوط شوند. در انتها پنیر ریکوتا را اضافه کرده و دوباره دستگاه را روشن کنید تا پنیر با بقیه مواد مخلوط شود.


    یی.

    3. در یک ظرف مناسب پاستا را با نیمی از سس حاصل خوب مخلوط‌کنید. مابقی سس را در کنار پاستا سرو کنید. در انتها پنیر پارمسان را روی پاستا بریزید و سپس آن را سرو کنید.
    یه جور دیگه
    اگر می‌خواهید این پاستا را با مرغ درست کنید، یک عدد سینه مرغ را بپزید و آن را ریش‌ریش کنید، سپس به مواد داخل سس اضافه کرده و همراه با پاستا سرو کنید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.