1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه واویشکا (غذای گیلانی)

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Apr 25, 2014 در انجمن غذاهای سنتی

  1. [​IMG]

    آماده سازی : 15 دقیقه
    پخت : 60 دقیقه


    مواد لازم جهت تهیه واویشکا برای 4 نفر :

    سیر 2 عدد
    پیاز بزرگ 1 عدد
    گوشت چرخ کرده 500 گرم
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
    گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد
    آب 1/2 لیوان
    تخم مرغ 1 عدد
    زردچوبه به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    گرد غوره به میزان لازم
    نمک به میزان لازم
     
    !!HISS!! از این پست تشکر کرده است.
  2. طرز تهیه واویشکا :

    ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.


    [​IMG]
     
    !!HISS!! از این پست تشکر کرده است.
  3. بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.


    [​IMG]


    گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.



    [​IMG]
     
    !!HISS!! و setareh از این پست تشکر کرده اند.
  4. بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.


    [​IMG]



    [​IMG]
     
    !!HISS!! و setareh از این پست تشکر کرده اند.
  5. تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.


    [​IMG]


    حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.



    [​IMG]
     
    !!HISS!! و setareh از این پست تشکر کرده اند.
  6. این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود.

    [​IMG]
     
    !!HISS!! و setareh از این پست تشکر کرده اند.