1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه میرزا قاسمی

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 4, 2012 در انجمن غذاهای سنتی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    f93fc3ef894b766b3f09f418f4b82285.

    مواد لازم:

    بادنجان متوسط ... 5 عدد
    سیر ... 8عدد
    گوجه فرنگی ... 2 عدد
    تخم مرغ ... 3 عدد
    روغن و نمک و فلفل ... به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1- اصلی ترین نکته در تهیه میرزا قاسمی تنوری بودن بادنجان های این غذاست . برای این کار زغال بهترین گزینه است اما اگر شرایط این کار نبود بر روی منقل گازی یا گاز خانگی و حتی در فر هم میتوان بادنجان را کبابی کرد. پس راه برای کبابی کردن زیاد است از سرخ کردن بادنجان ها برای این غذا بپرهیزید .
    2- بعد از کبابی کردن بادنجان ها ، پوست آنها را کنده سر بادنجان را جدا کرده و ساطوری نمایید . برای این کار هم حتما با ساطور یا چاقوی بزرگ این کار را انجام دهید و بادنجانها را در غذا ساز نریزید چون بافت بادنجان از بین رفته و آب میندازد.
    3- گوجه ها را نیز اگر کبابی کنید که عالیست اما میتوان گوجه ها را در آب جوش انداخت و پوست آنها را جدا کرد. گوجه های بدون پوست را ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
    3- سیر ها را ریز کرده و در تابه ای با کمی روغن کامل تفت دهید سپس بادنجان های ساطوری و گوجه های ریز شده را اضافه کرده تفت دهید تا آب آن از بین برود .
    4- در ظرفی دیگر کمی روغن ریخته و تخم مرغ ها را کمی مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی خود را بگیرند . سپس تخم مرغ ها را برروی مواد دیگر بریزید و 10 دقیقه روی شعله ملایم در ظرف را بگذارید تا پیش غذای خوش عطر و خوش مزه شما آماده شود.
    5- میتوان این پیش غذا را به عنوان غذای اصلی نیز با نان یا کته میل نمایید.