1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه ماهی شکم پر مناسب برای مهمانی

شروع موضوع توسط mashal ‏May 3, 2016 در انجمن غذاهای سنتی

  1. mashal

    mashal ✔❤ مهســــــا ❤✔ همراه انجمن

    6,194
    10,261
    42,429

    مواد لازم :
    ماهی
    1 عدد
    گشنیز خرد شده 250 گرم
    پیاز خرد شده 1 عدد
    سیر خرد شده 250 گرم
    تمبرهندی به میزان لازم
    گردو 50 تا 100 گرم
    ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    روغن سرخ كردنی به میزان لازم
    92c42df6dc7b51f0d000aa8f7eaca82b.

    طرز تهیه:
    -ماهیرا كاملا تمیز كرده و داخل شكم آن را خالی می كنیم.
    - مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
    - سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.
    - پیاز و سیر را رنده می كنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یك ظرف می ریزیم و كمی سرخ می كنیم.
    - درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
    - مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
    - در یك ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
    - سپس
    ماهیرا در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

    * نكته :
    - به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد.
    - به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.