1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه ماش پلو

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Apr 14, 2014 در انجمن غذاهای سنتی

  1. [​IMG]

    مواد لازم جهت طرز تهیه ماش پلو (برای دو نفر):

    ماش: نصف پیمانه
    برنج: یک پیمانه
    گوشت چرخ کرده: 200 الی 250 گرم
    زعفران دم کرده: 2 قاشق غذا خوری
    پیاز داغ طلایی بدون روغن: 2 قاشق غذا خوری
    روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری
    نمک: به میزان لازم
    پیاز: 1 عدد
    آب: 2 پیمانه

    مراحل طرز تهیه ماش پلو:

    1_ ماش را با آب بپزید و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و پس از پخت صبر کنید تا آب آن تبخیر شود .

    2_ برنج را با آب و کمی نمک خیسانده و پس از دو ساعت با روغن زیتون روی حرارت گذاشته و یکی دو بار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد .روی شعله پخش کن گذاشته و حرارت را کم کنید تا دم بکشد . در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن زیتون در پلوپز بریزید و پخت کته را با آن انجام دهید .

    3 _گوشت چرخ کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه وفلفل و یک عدد سیر رنده شده تفت داده ،سپس نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شده و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید .

    مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج کشیده و یا روی برنج تزئین کنید .

    [​IMG]
     
    stranger، setareh، fatemeh99 و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.