1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه لقمه های فانتزی

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 3, 2012 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    892db299482912ea2f754b3ea80eb81a.

    مواد لازم:

    آرد .... 1 کیلو
    تخم مرغ کامل .... 1 عدد
    شیر .... 1 لیوان
    روغن مایع .... یک لیوان
    مایه خمیر .... 1 قاشق غذاخوری
    آب ولرم .... 1/4 لیوان
    شکر .... 1 قاشق غذاخوری
    نمک .... 1/4 قاشق مرباخوری
    مواد رویه لقمه ها :
    زرده تخم مرغ .... 2 عدد
    کنجد ، سیاه دانه ، گردو خرد شده ، پودر کاکائو ، پدر قند و ....
    مواد داخل لقمه ها :
    سیب و دارچین و شکر
    پنیر خامه ای و گردو
    خرما و گردو
    سوسیس و کالباس و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا
    مایه ماکارونی
    و هر چیز دیگر به سلیقه شما

    طرز تهیه:

    1 - مایه خمیر را داخل 1/4 لیوان آب ولرم (آبی که نه دست را بسوزاند و نه سرد باشد) بریزید و در ظرف را بسته به مدت 15 دقیقه در جایی بی حرکت قرار داده تا مایه خمیر عمل کند .
    2 - آرد ، شیر ، روغن ، تخم مرغ کامل ، شکر ، نمک و مایه خمیر را کاملا مخلوط کرده و حدود 20 دقیقه ورز دهید . اگر خمیر به دست میچسبد به تناوب آرد و روغن کم کم به خمیر اضافه کنید .
    3 - روی خمیر را سلفون کشیده و به مدت 2 ساعت در دمای محیط قرار داده تا خمیر عمل آمده و حجم آن 2 تا 3 برابر شود .
    4 - روی میز کار را آرد پاشیده و خمیر را با وردنه کاملا باز کنید تا قطر آن کم شود . این کار را با حوصله انجام دهید و زیر و روی خمیر را کامل با آرد پوشش دهید تا خمیر نچسبد .
    5 - با قالبی گرد روی خمیر را قالب زده و خمیر های گرد را یک به یک با مواد داخلی پر کنید .
    6 - وسط هر کدام از خمیر های گرد را مقداری از مواد گذاشته و به صورت قطاب پیچ یا به کمک چنگال لبه های خمیر را ببندید .(به ویدیو آموزشی توجه شود). هر بار که میخواهید لبه های خمیر را ببندید دور آن را با کمی آب مرطوب کنید تا بهتر به هم بچسبد .
    7 - دو عدد زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید و به کمک قلم مو روی لقمه ها را کاملا به زرده آغشته کنید . روی تخم مرغ ها با توجه به مواد میانی میتوانید از کنجد ، سیاه دانه ، گردو خرد شده و ..... استفاده کنید.
    8 - لقمه ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی آنها کاملا طلایی شود . میتوانید اگر روی لقمه ها طلایی نشد 2 تا 3 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.
    نکات :
    1 - در مورد خمیر دقت کنید که خوب ورز داده شود تا هوای داخل آن کاملا خارج شود .
    2 - این خمیر را میتوانید به مدت 2 تا 3 ماه در فریزر نگه داری کنید که این کار حتی در بهبود کیفیت خمیر نیز موثر است .
    3 - برای لقمه های شیرین که به عنوان دسر و عصرانه کار برد دارند میتوانید شکر خمیر را اضافه کنید .
    4 - شما انواع مواد را میتوانید در این خمیر استفاده کنید به طور مثال :
    1 - پنیر خامه ای با کمی پنیر لیقوان و گردو خرد شده
    2 - خرمای له شده به همراه گردو خرد شده
    3 - سیب را پوست کنده نگینی درست خرد کنید به همراه کمی دارچین و کره و شکر حرارت داده تا سیب ها نرم شوند . پس از سرد شدن از این مواد داخل لقمه ها استفاده کنید.
    4 - انواع سبزیجات با کمی پنیر پیتزا
    5 - مواد انواع پیتزا
    6 - مایه ماکارونی
    و هر چیز دیگری که شما میتوانید به سلیقه خودتون داخل این لقمه ها قرار دهید.
     
    Sonya از این پست تشکر کرده است.
  2. ★SARINA★

    ★SARINA★ بانوی زمستان:d

    11,703
    27,122
    1,447
    چه نایسه......میسی
     
  3. Sonya

    Sonya حس خوبيه ببینی یه نفر همه رو بخاطر تـــو پس زده

    10,226
    58,479
    33,493
  4. รђเ๓ค

    รђเ๓ค تمنای هادی عزیز دل عسگری پس نگارا بفرما کجایی؟

    5,209
    15,159
    22,150

کلمات جستجو شده:

  1. تهیه دسر فانتزی

    ,
  2. انواع دسرفانتزی