1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

:: طرز تهیه لازانیای سبزیجات با بادمجان

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Jun 20, 2012 در انجمن آشپزی مدرن

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    : طرز تهیه لازانیای سبزیجات با بادمجان​
    در تهیه این لازانیا از گوشت استفاده نشده است و غذای مناسبی برای افرادی است که رژیم گیاهخواری دارند.​
    [Broken External Image]:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    مواد لازم:
    لازانیا حدود ۱۲ برگ​
    بادمجان ۱ عدد متوسط​
    پیاز درشت خرد شده ۱ عدد​
    سیر خرد شده ۲ حبه​
    آب سبزیجات ۱۵۰ میلی لیتر یا دو سوم لیوان​
    قارچ ورقه شده ۲۰۰ گرم​
    گوجه فرنگی خرد شده بدون پوست ۴۰۰ گرم​
    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری​
    پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چای خوری​
    سبزیجات خشک معطر ۱ قاشق مربا خوری​
    کره ۲۵ گرم​
    آرد ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری​
    شیر ۱/۵ لیوان​
    جوز هندی رنده شده کمی​
    روغن ۲۰۰ گرم​
    پنیر گودا و پنیر موترارلا ۲۰۰ گرم​
    سس سفید به میزان لازم​
    نمک و فلفل به میزان لازم​
    طرز تهیه:
    بادمجان ها را شسته و با پوست به صورت مکعب های ۲/۵ سانتی متری می بریم. داخل قابلمه پیاز و سیر را با کمی روغن تفت داده، سپس بادمجان ها و قارچ را اضافه کرده، باز کمی تفت می دهیم. پس از آن رب گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی، آب سبزیجات، زنجبیل، نمک و فلفل و سبزی معطر را به آن اضافه می کنیم، می گذاریم آهسته بپزد و آبش تبخیر شود.​
    برای درست کردن سس، کره را در قابلمه ریخته، سپس آرد را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. پس از آن شیر و جوز را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. در آخر نمک را به آن می افزاییم.​
    لازانیاها را در آب جوش پخته و روی دستمال تمیز آشپزخانه می گذاریم. آنگاه فر را در حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و ته قالب مخصوص (اندازه حدود ۲۰ در ۳۰ سانتی متر) را چرب کرده، یک مقداری از سبزیجات می ریزیم، سپس یک ورق لازانیا را روی آن گذاشته و مقداری از سس سفید می ریزیم و این کار را تکرار می کنیم. در آخرین لایه، ابتدا سس سفید و بعد مخلوط پنیرها را می پاشیم و در فر می گذاریم تا سه ربع بماند و روی آن طلایی شود.​
     
    lovedove و Admin از این پست تشکر کرده اند.