1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه شیرینی نخودچی

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 2, 2012 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    9f68a2817cec0560fd33beb4b9a66172.

    مواد لازم:

    روغن جامد .... 250 گرم
    آرد نخودچي .... 500 گرم
    پودر قند .... 250 گرم
    آرد گندم یا برنج .... 2 قاشق غذاخوری
    هل ساییده شده .... 1 قاشق غذا خوری
    خلال پسته یا تخم خرفه .... برای تزیین به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1 - ابتدا روغن ، پودر قند و هل ساییده را کامل با هم مخلوط کنید با هم زن بزنید تا یکدست شود.
    2 - آرد نخود چی و آرد سفید یا برنج را 3 بار الک کرده و آرام به مواد بیفزایید . خمیر را چرخ کنید یا آنقدر ورز دهید تا کاملا آماده شود .
    3 - خمیر را در کیسه در بسته به مدت 24 ساعت در یخچال نگه دارید . این خمیر را تا 2 ماه نیز میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
    4 - خمیر را از یخچال خارج کرده و بگذارید کمی نرم شود یک کیسه یا سلفون روی میز کار پهن کرده و خمیر را به قطر یک سانتی متر روی آن پهن نمایید با قالب خمیر را برش داده ( قالب سنتی برای این شیرینی قالب 4 پر است)و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
    5 - فر را در دمای 150 درجه سانتی گراد گرم کرده و سینی را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
    6 - پس از خارج کردن از فر روی شیرینی ها را با تخم خرفه یا پسته تزیین نمایید توجه کنید شیرینی ها در این زمان بسیار شکننده هستند . سینی را به مدت 3 -4 ساعت بگذارید تا کاملا خنک شود و زمان جدا کردن پودر نشود .
    نکات :
    1 - از بهترین نوع آرد نخودچی استفاده کنید ترجیحا خودتان نخودچی درجه یک دو آتیشه بگیرید و چندین بار آسیاب کنید تا آردی نرم و با کیفیت داشته باشید.
    2 - روغن جامد مناسب ترین روغن برای این شیرینی است ولی اگر در دسترس نبود از کره دوغ گرفته هم میتوانید استفاده کنید . به این معنی که کره را روی حرارت ملایم آب کنید و کف روی آن را کاملا و با دقت جمع نمایید.
    3 - این شیرینی را در ظروف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.