1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخم‌مرغ!

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Nov 18, 2012 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [Broken External Image]:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    زمان تهیه: 10 دقیقه



    زمان پخت: ‌ 50 دقیقه

    مواد لازم برای 9 نفر:
    آرد: یک پیمانه
    شکر: سه چهارم پیمانه
    پودر کاکائو: نصف پیمانه
    بیکینگ پودر:‌ یک و نیم قاشق چایخوری
    سس سیب شیرین نشده: یک سوم پیمانه
    روغن کانولا: یک چهارم پیمانه
    شیر سویا: دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چای‌خوری سرکه

    طرز تهیه:
    • فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.

    • درون یک قالب 21در 21 سانتی‌متر را چرب کرده و آرد بپاشید.

    • مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.

    • مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت 50 دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.

    • قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.

    • پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل می‌توانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.


    * طرز تهیه سس سیب:
    تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آن‌ها را بگیرید.
    سپس آن‌ها را قاچ زده و بشویید.
    سیب‌ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیب‌ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.
    حالا سیب‌ها آماده است. با پشت قاشق، سیب‌های پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.
     
    ★SARINA★ و SHAPARAK از این پست تشکر کرده اند.