طرز تهیه شکلات سوئدی

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Jul 14, 2014 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

  1. FLOWER BUD

    ‏Feb 13, 2014
    1,992
    6,980
    3,120
    زن
    [​IMG]


    مواد لازم
    • شکلات تخته ای 250 گرم
    • مغز گردو یا بادام یا پسته 1 پیمانه
    • شیر عسل 1 پیمانه
    • بیسکوئیت پتی بور 2 بسته
    • پودر کاکائو یا قهوه بمقدار لازم
    طرز تهیه
    1. شکلات را به روش بن ماری آب کنید بعد بیسکوئیت را خرد کنید این کار را با غذاساز می توانید انجام دهید و بشکلات اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و شیر عسل و مغز بادام یا گردو یا پسته هم اضافه کنید
    2. تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا بصورت خمیر در بیاید حالا یک تکه به اندازه گردو بردارید و بوسیله کف دست آن را گرد کنید و در پودر قهوه یا کاکائو بغلتانید و با شکلات تزئین کنید.
    3. و در یخچال قرار دهید مدت ماندگاری این شکلات 3 الی 4 ماه می باشد.
     
    $$h@mid$$، بوق و ُSara2000 از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. خانوم مهندس

    خانوم مهندس sara2000 قبلی

    ‏Jan 17, 2014
    5,847
    18,008
    42,931
    زن
    درست کردنش اسونه
    امتحان میکنم
    ممنون
     
    FLOWER BUD و بوق از این پست تشکر کرده اند.
  3. بوق

    ‏Jan 6, 2014
    3,822
    25,591
    90,957
    شکوفه عاشق امضات شدم خیلی مفهومیه
    مرسی گلم
    تو که دهنمونو سرویس کردی با این شیرینیااااا
    روزه ایما
    بذار واسه بعد ماه رمضون
     
    FLOWER BUD از این پست تشکر کرده است.
  4. FLOWER BUD

    ‏Feb 13, 2014
    1,992
    6,980
    3,120
    زن
    اشکال نداره بذار برای افطار درست کن :16:
     
    بوق از این پست تشکر کرده است.