1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه شکلات سوئدی

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Jul 14, 2014 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. [​IMG]


    مواد لازم
    • شکلات تخته ای 250 گرم
    • مغز گردو یا بادام یا پسته 1 پیمانه
    • شیر عسل 1 پیمانه
    • بیسکوئیت پتی بور 2 بسته
    • پودر کاکائو یا قهوه بمقدار لازم
    طرز تهیه
    1. شکلات را به روش بن ماری آب کنید بعد بیسکوئیت را خرد کنید این کار را با غذاساز می توانید انجام دهید و بشکلات اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و شیر عسل و مغز بادام یا گردو یا پسته هم اضافه کنید
    2. تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا بصورت خمیر در بیاید حالا یک تکه به اندازه گردو بردارید و بوسیله کف دست آن را گرد کنید و در پودر قهوه یا کاکائو بغلتانید و با شکلات تزئین کنید.
    3. و در یخچال قرار دهید مدت ماندگاری این شکلات 3 الی 4 ماه می باشد.
     
    $$h@mid$$، بوق و ُSara2000 از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. خانوم مهندس

    خانوم مهندس sara2000 قبلی

    5,837
    17,917
    42,763
    درست کردنش اسونه
    امتحان میکنم
    ممنون
     
    FLOWER BUD و بوق از این پست تشکر کرده اند.
  3. شکوفه عاشق امضات شدم خیلی مفهومیه
    مرسی گلم
    تو که دهنمونو سرویس کردی با این شیرینیااااا
    روزه ایما
    بذار واسه بعد ماه رمضون
     
    FLOWER BUD از این پست تشکر کرده است.
  4. اشکال نداره بذار برای افطار درست کن :16:
     
    بوق از این پست تشکر کرده است.