1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه شله زرد

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 2, 2012 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    da54234cd1554bfa721e13e4aace6108.

    مواد لازم:

    برنج ... 5 پیمانه
    زعفران ... 1 قاشق غذاخوری
    شکر ... 10 پیمانه
    هل کوبیده ... 2 قاشق مربا خوری
    خلال بادام خام ... 2 پیمانه
    آب ... 10 پیمانه
    گلاب ... 750 میلی لیتر
    پودر دارچین ، پودر نارگیل ، خلال بادام جهت تزیین

    طرز تهیه:

    1- برای شله زرد اگر از برنج خرد یا خرده برنج استفاده شود بهتر است چون سریعتر له شده و لعاب بیشتری دارد.
    2- برنج را دو ساعت قبل از پخت خوب شسته و بخیسانید.
    3- برنج را همراه با آب خودش و مقداری دیگر آب روی حرارت قرار دهید.
    4- اولین قل را که زد نصف زعفران را اضافه کنیدو زیر برنج را کم کنید تا زعفران باز شود و رنگ پس دهد.
    5- بعد از 15 دقیقه نصف شکر را اضافه کنیدو در قابلمه را بگذارید تابرنج بپزد و له شود.
    6- بعد از 45 دقیقه گلاب و باقی شکر و زعفران و هل و خلال بادام را اضافه کنید .
    7- در این مرحله زیر شله زرد را کم کرده هم بزنید تا ته نگیرد. زمانی که برنج کاملا له شد شله زرد آماده است.
    8- شله زرد را در ظروف مناسب ریخته . وقتی که کمی سرد شد روی آن را با شابلون یا با دست توسط دارچین تزیین کرده و به کمک خلال بادام و پسته و پودر نارگیل تزیینات خود را کامل نمایید.
    9- در مرحله آخر شیرینی شله زرد را بچشید و اندازه کنید بعضی از برنج ها بیشتر ری میکنند و با این مقدار شکر کمی کم شیرین میشود. توجه داشته باشید که شله زرد داغ کمی شیرین تر از سرد آن است