1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا

شروع موضوع توسط Ghazal71 ‏Jan 19, 2016 در انجمن آشپزی مدرن

  1. برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید


    4d80c2ee72190aeb7c0958fc348ea585. 55250f7c3e2675192dbc4e32879fa68e.
    سمبوسه یک غذای پرطرفدار و خوشمزه است که با خمیر نازک یوفکا قطعا ظاهر و طعم بهتری پیدا خواهد کرد.
    4014acc3a7451d6c1dcc4fb1682c2359. 82a361d8bd7aff578cdcf9e1af096bff.
    4fb28e086278cdb0d0679ba29721eef9.

    مناسب برای :3 نفر
    زمان آماده سازی مواد :30 دقیقه
    زمان پخت :15 دقیقه

    مواد لازم:

    خمير يوفكا: به تعداد لازم
    گوشت چرخ کرده: 250 گرم
    پیاز خرد شده: 2 عدد
    فلفل سبز دلمه‌اي: 1 عدد
    زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
    پودر فلفل قرمز: يک دوم قاشق چاي‌خوری
    زنجفيل تازه: 1 قاشق چايخوری
    سير له شده: 2 حبه
    آب ليمو ترش: 2 قاشق سوپ‌خوری
    گشنيز تازه خرد شده: يک چهارم پيمانه
    نعناي تازه خرد شده: 2 قاشق سوپ‌خوري
    روغن: به ميزان لازم

    روش تهیه:
    1- خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و صبر می‌کنیم تا از حالت انجماد خارج شود.
    نکته: برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود. این کار باعث می‌شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت‌تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود. در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید.

    2- پياز را خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. سپس فلفل دلمه‌اي خرد شده را بيفزاييد و مواد را با هم خوب مخلوط کنید.

    3- سير له شده، زنجفيل تازه رنده شده، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را افزوده و مواد را با ادویه‌ها خوب تفت دهید .در نهایت گشنيز ،نعنا و آب لیمو ترش را به مواد بيفزاييد و مواد را کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید .

    4- یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می‌کنیم، سپس خمیر را از عرض به دو نیم کرده ( باید دونوار مستطیل شکل داشته باشید)، کمی که مواد سرد شد آنها را داخل هر کدام از نوارها ریخته و نوار را به صورت سمبوسه می‌پیچیم. سپس سمبوسه‌های آماده شده را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند و یا آنها را در روغن سرخ می‌کنیم.

    a697a3f8ed6261ca7958783b972fc9aa.