1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه سالاد مرغ اندونزی

شروع موضوع توسط mashal ‏May 22, 2016 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. mashal

    mashal ✔❤ مهســــــا ❤✔ همراه انجمن

    6,194
    10,263
    42,475
    سالاد مرغ اندونزی

    سس تند بادام زمینی که به همراه سالاد مرغ اندونزی سرو می شود را می توان از یک روز قبل آماده نموده و در یخچال نگه داشت.

    مواد لازم:


    سیب زمینی بزرگ, خرد شده : 4 عدد
    آناناس تازه , مکعبی خرد شده : 300 گرم
    هویج , رنده شده : 2 عدد
    جوانه لوبیا : 175 گرم
    پیازچه خرد شده : 1 دسته
    کدو بزرگ , چوب کبریتی خلال شده : 1 عدد
    کرفس , چوب کبریتی خلال شده : 3 ساقه
    بادام زمینی , بدون نمک : 175 گرم
    فیله سینه مرغ پخته , خرد شده : 2 عدد

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    مواد لازم جهت تهیه سس:


    کره بادام زمینی : 6 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
    سویا سس : 2 قاشق غذاخوری
    فلفل چیلی قرمز , خرد شده : 1 عدد
    روغن کنجد : 2 قاشق چای خوری
    آب لیمو ترش : 4 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    1. سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شود .

    2. سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید .

    3. آناناس , هویج , جوانه لوبیا , پیازچه , کدو , کرفس , بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه نمایید . آن ها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

    4. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده , به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید .

    5. فلفل چیلی قرمز , روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب نمایید . خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

    6. سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود . سالاد مرغ اندونزی را با برش های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

    توصیه سرآشپز:

    می توان آناناس کنسروی کمی شیرین را اگر به جای تازه آن موجود بود, آبکش نموده و زیر شیر آب سرد بشویید, سپس در سالاد مرغ اندونزی به کار ببرید.
     
    pirane از این پست تشکر کرده است.