1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه زیتون پرورده

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 3, 2012 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    b4a30432a744ce838988b82d93d815a6.

    مواد لازم:

    زیتون .... 1 کیلو
    مغز گردو چرخ کرده .... 250 گرم
    سیر .... 2 کله
    رب انار سفت .... 2 پیمانه
    گلپر در صورت تمایل .... مقداری
    دانه انار ترش در صورت تمایل .... یک پیمانه

    طرز تهیه:

    1 - گرده را چرخ کرده یا با دستگاه های غذا ساز خوب له نمایید .
    2 - زیتون را از هسته جدا کرده اگر زیتون شور نیست کمی نمک به آن افزوده و به همراه سیر رنده شده و گردو و رب انار خوب با هم مخلوط کنید.
    3 - برای عطر بیشتر میتوانید از کمی پودر گلپر نیز استفاده کنید که توصیه میشود.
    4 - بعضی افراد دانه های انار را نیز لا به لای این مواد میریزند که باعث ترش تر شدن و البته زیبایی بیشتر زیتون پرورده میشود.
    5 - مواد را پس از مخلوط شدن در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید تا مواد کاملا با هم مخلوط شده و عطر هم را بگیرند.