1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه رولت خامه ای

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Aug 10, 2014 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. [​IMG]

    مواد لازم :
    آرد : 5 قاشق غذا خوری سرپر
    شکر : 5 قاشق غذا خوری
    آب جوش : 3 قاشق غذا خوری
    تخم مرغ : 5 عدد
    وانیل : 1/4 قاشق غذا خوری
    پودر پوست پرتقال : 1 قاشق چای خوری
    پودر قند : 130 گرم
    خامه زده شده : 400 گرم

    طرز تهیه :

    زرده ها را از سفیده ها جدا نموده , زرده ها را با شکر ٥ دقیقه میزنیم تا کاملا کرمی شود.

    اسانس مورد نظر را اضافه کرده کمی زده تا کاملا مخلوط شود ,
    سفیده را جداگانه میزنیم با ١ قاشق سوپ خوری شکر میزنیم اینکار موجب میشود که سفیده قوام بیاید ,
    سفیده را آهسته و دورانی مخلوط زرده میکنیم نیازی نیست که کاملا یکدست مخلوط بشه چون باید دوباره آرد اضافه بشه و هم بخوره.
    نکته بسیار مهم اینه که نباید خیلی تند هم بزنین پف رولت میخوابه.

    آرد را ٢ بار الک کرده یک بار هم با بکینگ پودر الک میکنیم
    مرحله آخر,نمک را با ارد مخلوط میکنیم بعد الک کردن و با الک ٣ مرحله به مواد قبل اضافه میکنیم هر بار ١ قاشق آب جوش هم به آن اضافه کرده دورانی هم زده تا آردمون تموم بشه.

    سینی مورد نظر را کمی چرب کرده کاغذ روغنی قرار داده
    به یک سینی ٤٠ در ٣٠ سانتی متری و روی کاغذ روغنی را کاملا چرب میکنیم اگه خوب چرب نشه وقتی از فر بیرون اومد برای جدا کردنش از کاغذ روغنی به مشکل بر میخوریم یعنی به هم میچسبن,
    وقتی با فرچه خوب چربش کردیم مواد را توی سینی ریخته سینی را روی میز از فاصله کم ٥ سانتی میکوبیم روی میز تا هوا گیری بشه و در فر ١٧٥ درجه سانتی گراد بمدت ١٥ دقیقه قرار میدهم.

    در این مرحله نان رولت را میذاریم ی کوچولو از داغی بیوفته خیلی سریع روی نان رولت را طرف اصلیش نظرش روشو با پودر قند , البته با الک میپاشیم
    بعد با کاغذ روغنی رولش کرده در یخچال قرار داده ١٥ دقیقه به از یخچال خارج نموده خامه زده شده را روی نان رولت پهن نموده صاف و یکدست
    اگه دوست داشتین میتونین میوه هم بزارید و بعد خوب رولش کنین اگه دوست دارین روشو هم خامه بدین و تزیینش کنین دیگه به سلیقه خودتون.

    ٢ ساعت در یخچال باشه تا کاملا خودشو بگیره.
    اگر دوست داشتین میتونین رولت خامه ای را برش هایی به دلخواه بزنید و در کپسول های مافین قرار دهید یا اینکه با شکلات آب شده کل رولت خامه ای را تزیین نموده و پودر پسته بر روی آن بپاشید.


    نوش جان ...
     
    Mahnia، Sonya و M.G.Captain از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. Sonya

    Sonya حس خوبيه ببینی یه نفر همه رو بخاطر تـــو پس زده

    10,226
    58,479
    33,493
    خوب بود
     
    FLOWER BUD از این پست تشکر کرده است.
  3. Mahnia

    Mahnia عشق یعنی با خدا تنها شدن

    591
    1,375
    2,124
    چ خوشگله
     
    FLOWER BUD از این پست تشکر کرده است.
  4. مرسی
     
    FLOWER BUD از این پست تشکر کرده است.
  5. :55: