1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه دمپختک

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 9, 2013 در انجمن غذاهای سنتی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [​IMG]

    مواد لازم:
    لپه باقالاي زرد= يك پيمانه
    برنج= دو پيمانه
    زعفران= دم كرده نصف پيمانه
    پياز =يك عدد
    آب، زردچوبه، روغن و نمك= به ميزان لازم
    كره= 50 گرم
    طرز تهيه:
    ابتدا برنج را شسته و خيس مي‌كنيم. لپه باقالا را با نمك و آب به مدت ده دقيقه مي‌پزيم. سپس پياز را ريز رنده كرده و همراه زردچوبه سرخ مي‌كنيم باقالا را آب‌كش كرده و با برنج داخل قابلمه يا (پلوپز) مي‌ريزيم. پياز سرخ شده، روغن، نمك و كره را درون قابلمه برنج ريخته وقتي آب برنج به جوش آمد زعفران دم كرده را درون آن مي‌ريزيم و هنگامي كه آب برنج تمام شد دمكني را گذاشته و زير گاز را كم مي‌كنيم تا برنج كاملا دم بكشد معمولا براي دم كشيدن برنج در حالت كته 30 تا 35 دقيقه وقت لازم است.
    اين غذا يكي از غذاهاي مرسوم در فصل زمستان بوده و با پيازترشي بسيار خوشمزه است.