1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه دلمه مرغ

شروع موضوع توسط stranger ‏Feb 4, 2014 در انجمن غذاهای سنتی

  1. stranger

    stranger خداحافظ

    2,997
    15,730
    35,486
    طرز تهیه دلمه مرغ
    مواد لازم :

    سینه مرغ ۲ عدد
    تخم مرغ یک عدد
    کره ۸۰ گرم
    پنیر چدار ۲۰۰ گرم
    هویج متوسط ۴ عدد
    آرد سفید یک لیوان
    روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه : گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک‌ کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود، اما به اندازه‌ای که گوشت پاره نشود. هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.

    روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید. هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید. هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.

    بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.

    منبع : چهاردیواری جام جم