1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه دسر شارلوت

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 2, 2012 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    ff4e3adf73541a70cbb674b8e085f05e.

    مواد لازم:

    شیر .... 1لیتر
    تخم مرغ .... 8 عدد
    خامه صبحانه .... 300 گرم
    شکر .... 1 پیمانه و نیم
    وانیل .... 1/4 قاشق مرباخوری
    ژلاتین .... 9 ورق / 9 قاشق مرباخوری
    پودر کاکائو یا نسکافه .... 2 قاشق غذاخوری
    بیسکویت لیدی فینگر (برای مدل بیسکویت دار) .... به تعداد لازم

    طرز تهیه:

    1 - 750 میلی لیتر از شیر را در ظرفی شیشه ای ریخته و ژلاتین را در آن بریزید هم بزنید تا ژلاتین کمی باز شود . ظرف را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دهید . برای این منظور میتوانید ظرف را بر روی دهانه کتری قرار دهید . شیر را هم زده تا ژلاتین کاملا در شیر باز شود.
    2 - تخم مرغ ها را به صورت کامل با هم زن بزنید تا کرمی و کمی سفت شود . وانیل و شکر را نیز اضافه کنید و کاملا بزنید . باقی مانده شیر را اضافه کرده و مخلوط نمایید.
    3 - ژلاتین محلول در شیر را اضافه کنید و خامه را نیز به مواد بیفزایید و کامل هم بزنید .
    4 - قالبی مناسب را انتخاب کنید . در این مرحله به دو روش میتوانید این دسر را تهیه نمایید یا کف و اطراف قالب را بیسکویت لیدی فینگر بچینید و سپس نصف مواد را روی آن بریزید یا بدون استفاده از بیسکویت نصف مواد را در قالب ریخته و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد .
    5 - بقیه مواد را با پودر کاکائو یا نسکافه مخلوط کرده و روی لایه اول بریزید .
    6 - دسر را حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شده و ببندد . سپس روی شارلوت را به ته قاشق از دیواره ها جدا کرده و کف قالب را به مدت 15 ثانیه در آب ولرم بزنید تا اصطلاحا دسر ول کرده و به راحتی بتوان آن را برگرداند . ظرفی مناسب را روی قالب گذاشته و دسر را برگردانید .
    7 - اطراف شارلوت را با ژله خرد شده ، گل خامه و میوه های فصل تزیین کرده و سرو نمایید.
    نکات :
    1 - در نوع بیسکویتی بعضی از کیک اسفنجی و یا کیک رولت هم استفاده میکنند که توصیه نمیشود زیرا مواد را به خود گرفته و خمیر میشود و زیاد مناسب نیست . لیدی فینگر چون دیر مواد را جذب میکند برای این کار از همه چیز مناسب تر میباشد .
    2 - در لایه وانیلی میتوانید از میوه های فصل مانند توت فرنگی ، شاه توت ، موز و ... استفاده کرد فقط توجه کنید که از آناناس و کیوی استفاده نکنید که ممکن است باعث بسته نشدن و عدم کارایی ژلاتین شوند.
    3 - این دسر را در قالب های یک نفره و همینطور در ظروف پایه دار مناسب چند نفره یا یک نفره نیز میتوانید تهیه کنید که دیگر نیازی به برگرداندن ندارند .
    4 - پس از هم زدن مواد توجه کنید که شیر کف میکند . این کف را با قاشق جمع کرده تا به مایع اصلی برسید و سپس دسر را در قالب بریزید .
     
  2. ★SARINA★

    ★SARINA★ بانوی زمستان:d

    11,703
    27,122
    1,447