1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه خیار شور

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏May 29, 2014 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. [​IMG]


    مواد لازم :
    خیار قلمی 2 کیلو
    نمک 1 لیوان
    برگ کرفس 200 گرم
    شوید 200 گرم
    فلفل سبز تند 5 عدد
    ترخون300 گرم
    سیر1 بوته
    تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
    آب و سرکه به مقدار لازم


    طرز تهیه :

    خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند.

    در ظرفی آب ، سرکه و نمک را به جوش اورید ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

    درون شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید
    سپس محلول اب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا سطح خیارها با ان پوشیده شود
    سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت 1 هفته قرار دهید ،
    پس از این مدت خیارشورهای اماده شده را درون یخچال بگذارید.

    نکته : برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته ان را در محیطی که سایه دارد قرار دهید
    و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.

    نکته : دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور میریزید بسیار مهم است ،
    این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید ؛
    بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.

    مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب میباشد ،
    برای ترد شدن خیار شور میتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور استفاده کنید.