1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه خورش قیمه

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 2, 2012 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    9bb8f1083560d1e68cfc546bdb45b314.

    مواد لازم:

    گوشت گوسفند بدون چربی ...300 گرم
    لپه ... یک استکان
    رب گوجه فرنگی ... 2 - 3 قاشق غذا خوری
    لیمو عمانی ... 3 - 4 عدد
    سیب زمینی ... 2 عدد
    پیاز ... 1عدد
    زرد چوبه ... 1 قاشق مربا خوری
    آب لیمو ... 1 قاشق غذا خوری
    زعفران آب زده ... 2 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل ... به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1- پیاز را خرد کرده در کمی روغن تفت داده تا طلایی شود.
    2- گوشت را به اندازه کوچکتر از سایز خورش ها (1.5*1.5*1.5 سانتی متر) خرد کرده و به پیاز میفزاییم وقتی که آب گوشت کشیده شد زرد چوبه و فلفل را اضافه کرده و رب را اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم.
    3- لپه را در ظرفی جدا در کمی روغن تفت میدهیم طلایی که شد به همراه سه لیوان آب به گوشت اضافه کرده و در ظرف را گذاشته و منتظر میمانیم تا بپزد.
    4- بعد از نیم ساعت لیمو عمانی ها را با چنگال چند سوراخ زده به همراه آبلیمو و نمک به خورش میفزاییم.
    5- در این مدت سیب زمینی ها را خلالی ریز خرد کرده و در روغن سرخ کرده کنار بگذارید تا روغن آن برود.
    6- 10 دقیقه به سرو غذا زعفران آب زده و سیب زمینی ها را به خورش بیفزایید و سرو نمایید
    7- میتوانید سیب زمینی ها را بعد از سرو خورش روی آن بریزید.
    8- روی قیمه را میتوانید با چند دانه زرشک ، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.
    9- اگر چند بادنجان سرخ شده هم در مرحله 6 به خورش بیفزایید قیمه بادنجان حاصل میشود که خود به عنوان یک خورش دیگر مطرح است.
    10- در تهیه خورش قیمه نکته مهم خوب جا افتادن خورش و پخته شدن گوشت و لپه آن است. استفاده از زعفران مطلوب در آخرین مراحل باعث ایجاد عطری بسیار خوب و رنگی زیبا در خورش خواهد شد.
    11- سیب زمینی های خورش قیمه را حتما ریز خلال کنید تا جلوه بهتری به خورش داده و هنگام خوردن برای افراد مشکل ایجاد نکند.