• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

MahD!ye

مدیربخش زنگ تفریح
ارسال ها
15,130
لایک ها
17,032
محل سکونت
دهه هفتادیا
#1
cf297f5edbdc1f5b7066f8f52bcabab7.jpg

مواد لازم:

سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)...یک کیلو (تره ... 500 گرم / جعفری ... 350 گرم / شنبلیله ... 150 گرم
اندازه ها برای استفاده از سبزی خشک (تره ... 100 گرم / جعفری ... 70 گرم / شنبلیله ... 30 گرم
گوشت گوسفند بدون استخوان...نیم کیلو
لوبیای قرمز یا چشم بلبلی... 100گرم
لیمو عمانی درسته... 4 عدد
گرد لیمو...یک قاشق سوپخوری
یا به جای گرد لیمو آب لیمو... 2 ق غ
پیاز سرخ کرده... 2 عدد
نمک فلفل...به میزان تازم
زردچوبه ... 2 ق م
روغن...به میزان لازم

طرز تهیه:

1 - لوبیا را از شب قبل در ظرفی همراه با آب خیس میکنیم
2 – پیاز را خرد کرده در روغن رخته و کمی سرخ میکنیم سپسس گوشت را که تکه تکه کرده ایم (به اندازه مکعب هایی به سایز 3*3*3) به پیاز ها اضافه کرده حرارت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود .
3 - سپس فلفل و کمی زرد چوبه به گوشت میزنیم به همراه لوبیا و 1 لیتر آب میگذاریم به مدت 30 دقیقه بپزد .
4 – سبزی را شسته از ساقه جدا کرده و در آبکش میریزیم آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم.
5 - بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم به همراه نمک و لیمو عمانی و کمی گرد لیمو یا آب لیمو داخل خورش می ریزیم و روی شعله ملایم قرار میدهیم تا خورش آهسته بجوشد .
6 – اگر از سبزی خشک استفاده میکنید سبزی را به همراه یک استکان آب و کمی روغن در قابلمه در بسته ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید بهد از 15 دقیقه در قابلمه را برداشته و سبزی را در همان ظرف و با همان روغن باقی مانده سرخ کنید.
7 – بعد یک ساعت که خورش روی حرارت ملایم پخت آن را چشیده نمک و ترشی خورش را اندازه میکنیم . توجه داشته باشید که این خورش نباید پر آب باشد
8 – برای خورش بهترین گوشت گوسفند است ولی اگر در دسترس نبود از گوشت گوساله یا گوزن هم میتوانید استفاده کنید
9 – میتوانید یک تکه از استخوان گوشت را که جدا کرده اید در زمان پخت خورش در قابلمه بگذارید و در آخر آن را از خورش خارج کنید این کار باعث خوشمزه تر شدن خورش میشود.
 

pirane

خسته ام خسته . . .
ارسال ها
1,236
لایک ها
4,653
#2
چقدر خوشمزه...

سپاس...
 
بالا