1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 2, 2012 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    cf297f5edbdc1f5b7066f8f52bcabab7.

    مواد لازم:

    سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)...یک کیلو (تره ... 500 گرم / جعفری ... 350 گرم / شنبلیله ... 150 گرم
    اندازه ها برای استفاده از سبزی خشک (تره ... 100 گرم / جعفری ... 70 گرم / شنبلیله ... 30 گرم
    گوشت گوسفند بدون استخوان...نیم کیلو
    لوبیای قرمز یا چشم بلبلی... 100گرم
    لیمو عمانی درسته... 4 عدد
    گرد لیمو...یک قاشق سوپخوری
    یا به جای گرد لیمو آب لیمو... 2 ق غ
    پیاز سرخ کرده... 2 عدد
    نمک فلفل...به میزان تازم
    زردچوبه ... 2 ق م
    روغن...به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1 - لوبیا را از شب قبل در ظرفی همراه با آب خیس میکنیم
    2 – پیاز را خرد کرده در روغن رخته و کمی سرخ میکنیم سپسس گوشت را که تکه تکه کرده ایم (به اندازه مکعب هایی به سایز 3*3*3) به پیاز ها اضافه کرده حرارت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود .
    3 - سپس فلفل و کمی زرد چوبه به گوشت میزنیم به همراه لوبیا و 1 لیتر آب میگذاریم به مدت 30 دقیقه بپزد .
    4 – سبزی را شسته از ساقه جدا کرده و در آبکش میریزیم آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم.
    5 - بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم به همراه نمک و لیمو عمانی و کمی گرد لیمو یا آب لیمو داخل خورش می ریزیم و روی شعله ملایم قرار میدهیم تا خورش آهسته بجوشد .
    6 – اگر از سبزی خشک استفاده میکنید سبزی را به همراه یک استکان آب و کمی روغن در قابلمه در بسته ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید بهد از 15 دقیقه در قابلمه را برداشته و سبزی را در همان ظرف و با همان روغن باقی مانده سرخ کنید.
    7 – بعد یک ساعت که خورش روی حرارت ملایم پخت آن را چشیده نمک و ترشی خورش را اندازه میکنیم . توجه داشته باشید که این خورش نباید پر آب باشد
    8 – برای خورش بهترین گوشت گوسفند است ولی اگر در دسترس نبود از گوشت گوساله یا گوزن هم میتوانید استفاده کنید
    9 – میتوانید یک تکه از استخوان گوشت را که جدا کرده اید در زمان پخت خورش در قابلمه بگذارید و در آخر آن را از خورش خارج کنید این کار باعث خوشمزه تر شدن خورش میشود.
     

    موضوعات مشابه

    stranger از این پست تشکر کرده است.