1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه خورش خلال بادام

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 2, 2012 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    383a976a41553ddc4de5009ff01875a6.

    مواد لازم:

    گوشت خورشی گوسفندی .... 1 کیلوگرم
    خلال بادام .... 300 گرم
    رب گوجه فرنگی .... 4 قاشق غذاخوری
    زرشک سیاه (کوهی) .... 300 گرم
    لیمو عمانی .... 5-6 عدد
    پیاز .... 2 عدد
    نمک و فلفل و زردچوبه .... به میزان لازم
    زعفران آب زده .... 2 قاشق غذاخوری
    آب لیمو یا نارنج .... 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    1 - پیاز را خرد کرده به صورت نگینی و در روغن تفت میدهیم .سپس گوشت را که یه صورت قیمه ای (تکه های کوچک) خرد کرده ایم را به پیاز اضافه کرده تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود .
    2 - فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و رب را میفزاییم کمی تفت داده تا خامی رب از بین برود.
    3 - خلال بادام را که به مدت 2 ساعت در آب خیسانده ایم را به گوشت اضافه کرده و همراه 3 لیوان آب میگذاریم تا گوشت پخته شود .
    4 - پس از 45 دقیقه لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده همراه آب لیمو و به خورش میفزاییم.
    5 - پس از 20 دقیقه نمک خورش را اضافه کرده و زعفران آب زده را به همراه زرشک سیاه که کمی در روغن تفت داده ایم به خورش میفزاییم و 10 دقیقه دیگر زمان میدهیم تا خورش جا بیفتد .
    6 - خورش خلال باید کاملا کم آب شود و به روغن بیفتد تا کاملا جا افتاده و خوشمزه شود .
    این عکس زیبا از اینترنت انتخاب شده که متاسفانه منبع اصلی آن مشخص نیست تا با ذکر منبع عنوان گردد.
    نکات :
    1 - زرشک سیاه یک مدل زرشک است که به صورت خود جوش در کوهستانهای غربی ایران میروید . این زرشک مانند زرشک معمولی خواص زیادی دارد ولی در طعم کمی با زرشک قرمز متفاوت است . این نوع زرشک ترشی کمتری دارد . این نوع زرشک را علاوه بر مناطق غربی کشور در سایر مناطق نیز میتوانید از عطاری ها تهیه نمایید . برای تهیه خورش خلال تنها از این نوع زرشک میتوان استفاده کرد .
    2 - خورش خلال باید پر گوشت باشد و در استفاده از خلال بادام کم نگذارید .
    3 - زرشک را اواخر طبخ غذا اضافه کنید تا خورش شما سیاه نشود.
    4 - خورش خلال را همراه با برنج درجه یک ایرانی و روغن ناب کرمانشاهی سرو نمایید.
     

    موضوعات مشابه