• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه خورش به

  • شروع کننده موضوع H@M!N
  • تاریخ شروع
ارسال ها
577
لایک ها
927
سن
25
محل سکونت
زیر آسمان خدا
#1

به زود پخته می‌شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌كنیم.

مواد لازم برای 6 نفر :
گوشت: 400 گرم
آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : 150 گرم
به : 300 گرم
روغن : 3 قاشق غذاخوری
لپه : 100 گرم
پیاز : متوسط 2 عدد
شكر: 2 قاشق سوپ‌ خوری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
نمك و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه


طرز تهیه :
ابتدا پیازها را خلالی كرده و سرخ می‌كنیم.
سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ‌ شده كمی تفت می‌دهیم.
لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می‌كنیم.
در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه كنید.
اكنون به‌ را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می‌كنیم.
به زود پخته می‌شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌كنیم.
نمك، فلفل و دارچین را هم اضافه كرده و در صورتی كه می‌خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شكر را هم به آن بیفزایید.
پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را می‌توانید همراه پلو میل بفرمائید.
 

pirane

خسته ام خسته . . .
ارسال ها
1,236
لایک ها
4,653
#2
چقدر خوشمزه...

سپاس...
 
بالا