1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه خورش به

شروع موضوع توسط H@M!N ‏Nov 17, 2013 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. H@M!N

    H@M!N

    577
    926
    256
    [​IMG]
    به زود پخته می‌شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌كنیم.

    مواد لازم برای 6 نفر :
    گوشت: 400 گرم
    آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : 150 گرم
    به : 300 گرم
    روغن : 3 قاشق غذاخوری
    لپه : 100 گرم
    پیاز : متوسط 2 عدد
    شكر: 2 قاشق سوپ‌ خوری
    رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
    نمك و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه


    طرز تهیه :
    ابتدا پیازها را خلالی كرده و سرخ می‌كنیم.
    سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ‌ شده كمی تفت می‌دهیم.
    لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می‌كنیم.
    در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه كنید.
    اكنون به‌ را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می‌كنیم.
    به زود پخته می‌شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌كنیم.
    نمك، فلفل و دارچین را هم اضافه كرده و در صورتی كه می‌خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شكر را هم به آن بیفزایید.
    پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را می‌توانید همراه پلو میل بفرمائید.
     
    pirane از این پست تشکر کرده است.
  2. pirane

    pirane خسته ام خسته . . .

    1,241
    4,549
    5,241
    چقدر خوشمزه...

    سپاس...