1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه خورش به

شروع موضوع توسط H@M!N ‏Nov 17, 2013 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. H@M!N

    H@M!N

    577
    915
    244
    [​IMG]
    به زود پخته می‌شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌كنیم.

    مواد لازم برای 6 نفر :
    گوشت: 400 گرم
    آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : 150 گرم
    به : 300 گرم
    روغن : 3 قاشق غذاخوری
    لپه : 100 گرم
    پیاز : متوسط 2 عدد
    شكر: 2 قاشق سوپ‌ خوری
    رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
    نمك و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه


    طرز تهیه :
    ابتدا پیازها را خلالی كرده و سرخ می‌كنیم.
    سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ‌ شده كمی تفت می‌دهیم.
    لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می‌كنیم.
    در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه كنید.
    اكنون به‌ را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می‌كنیم.
    به زود پخته می‌شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌كنیم.
    نمك، فلفل و دارچین را هم اضافه كرده و در صورتی كه می‌خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شكر را هم به آن بیفزایید.
    پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را می‌توانید همراه پلو میل بفرمائید.