• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه خورش بامیه

MahD!ye

مدیربخش زنگ تفریح
ارسال ها
15,130
لایک ها
17,032
محل سکونت
دهه هفتادیا
#1
56ad8f79e47f703a1ae55a8835c13130.jpg

مواد لازم:

گوشت خورشی گوسفندی .... 1 کیلوگرم
بامیه .... 1/5 کیلوگرم
پیاز .... 2 عدد
رب گوجه فرنگی .... 4 قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط .... 5 عدد
آب غوره .... 2 قاشق غذاخوری
آب گوجه فرنگی .... 1 لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه .... به میزان لازم

طرز تهیه:

1 - پیاز ها را خلال کرده و در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود .
2 - گوشت خورشی را اضافه کرده و تفت میدهیم تا آب گوشت کشیده شود .زردچوبه و فلفل را به گوشت اضافه کرده و نمک را در آخر به غذا اضافه کرده تا گوشت سفت نشود .
3 - رب را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم تا خامی رب از بین برود .
4 - یک لیوان آب گوجه فرنگی و یک لیوان آب را به گوشت اضافه میکنیم و سیب زمینی ها را نیز گرد گرد لایه کرده و به خورش میفزاییم و در قابلمه را میگذاریم تا گوشت بپزد .
5 - بامیه ها را پاک میکنیم به این صورت که فقط کمی از ته آن را میزنیم . اگر ته بامیه را کاملا بگیریم در خورش وا رفته و خورش خراب میشود .
6 - بامیه ها را کمی تفت داده تا فقط روی آن کمی ببندد و در خورش وا نرود . پس از یک ساعت که گوشت نیم پز شد بامیه ها را به خورش میفزاییم و میگذاریم به مدت 30 دقیقه دیگر بپزد تا خورش جا بیفتد . همراه با اضافه کردن بامیه به خورش نمک آن را نیز اندازه کرده و آب غوره یا آب لیمو را نیز به خورش اضافه میکنیم .
نکات :
1 - بامیه های متوسط و شاید کمی ریز بامیه های جوان تر و تازه تری هستند که در خورش بسیار خوشمزه تر بوده و خوردن آنها نیز آسان تر است .
2 - میتوانید از آب گوجه فرنگی نیز استفاده نکنید ولی با آب گوجه خورش خوشمزه تری خواهید داشت .
3 - اگر یک تکه استخوان نیز هنگام پخت گوشت همراه آن باشد طعم و لعاب بهتری به خورش میدهد .
4 - سیب زمینی را میتوانید خلال کرده سرخ کنید و در آخر هنگام سرو روی خورش بدهید .
 

pirane

خسته ام خسته . . .
ارسال ها
1,236
لایک ها
4,653
#2
چقدر خوشمزه...

سپاس...
 
بالا