1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 2, 2012 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,951
    1,219
    b93ae3209acb8fbc2bd27cd5fde6161c.

    مواد لازم:

    گوشت خورشی .... 1 کیلوگرم
    اسفناج .... يك كيلو
    آلو برقاني ....150 گرم
    پیاز .... 1 عدد درشت
    آبليمو يا آب نارنج .... به مقدار كافي
    نمك و فلفل و زردچوبه .... به مقدار كافي

    طرز تهیه:

    1 - اسفناج را پس از کمی خیساندن در آب خوب شسته و میگذاریم آب آن برود . سپس اسفناج را کمی خرد کرده و در یک قابلمه در بسته روی حرارت بسیار ملایم بدون حتی یک قطره آب میگذاریم تا آرام آرام بپزد و نرم شود . آب نیازی نیست چون اسفناج به اندازه کافی آب میندازد و برای پخت آن کافیست.
    2 - پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن کمی تفت میدهیم . زمانی که پیاز طلایی شد گوشت خورشی را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا آب آن برود . سپس فلفل و کمی زردچوبه اضافه میکنیم .2 لیوان آب بر روی آن ریخته و میگذاریم که گوشت بپزد. اگر یک تکه قلم نیز به همراه گوشت بپزید بسیار عالیست و باعث غلظت خورش و خوشمزه تر شدن آن میشود.
    3 - بعد از حدود نیم ساعت که گوشت نیم پز شد آلو ها را که با دقت شسته ایم به خورش اضافه میکنیم تا بپزد.
    4 - اسفناج ها را پس از پختن خرد کرده و به مدت2 دقیقه تفت میدهیم. گوشت که پخت اسفناج ، آب لیمو یا نارنج و نمک را به خورش میفزاییم و به مدت 15 دقیقه میگذاریم تا خورش جا بیفتد.
    5 - پس از این که خورش به قول قدیمیها تنگ آب شد یعنی آب آن به کمترین مقدار رسید آماده سرو است . به همراه یک دیس برنج ایرانی اعلا این خورش را سرو نمایید.
    نکات :
    1 - خواصاسفناج با پخت زیاد کم شده و از بین میرود . پس میتوانید تنها یک شوک در آب جوش به اسفناج بدهید و سپس از آن برای خورش استفاده نمایید .
    2 - میتوانید از کمی شکر قهوه ای یا شکر معمولی نیز در این خورش استفاده کنید تا آن را به ذائقه خود نزدیک تر نمایید.
     
    pirane از این پست تشکر کرده است.
  2. pirane

    pirane خسته ام خسته . . .

    1,174
    4,410
    4,706
    چقدر خوشمزه...

    سپاس...