1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 2, 2012 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    b93ae3209acb8fbc2bd27cd5fde6161c.

    مواد لازم:

    گوشت خورشی .... 1 کیلوگرم
    اسفناج .... يك كيلو
    آلو برقاني ....150 گرم
    پیاز .... 1 عدد درشت
    آبليمو يا آب نارنج .... به مقدار كافي
    نمك و فلفل و زردچوبه .... به مقدار كافي

    طرز تهیه:

    1 - اسفناج را پس از کمی خیساندن در آب خوب شسته و میگذاریم آب آن برود . سپس اسفناج را کمی خرد کرده و در یک قابلمه در بسته روی حرارت بسیار ملایم بدون حتی یک قطره آب میگذاریم تا آرام آرام بپزد و نرم شود . آب نیازی نیست چون اسفناج به اندازه کافی آب میندازد و برای پخت آن کافیست.
    2 - پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن کمی تفت میدهیم . زمانی که پیاز طلایی شد گوشت خورشی را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا آب آن برود . سپس فلفل و کمی زردچوبه اضافه میکنیم .2 لیوان آب بر روی آن ریخته و میگذاریم که گوشت بپزد. اگر یک تکه قلم نیز به همراه گوشت بپزید بسیار عالیست و باعث غلظت خورش و خوشمزه تر شدن آن میشود.
    3 - بعد از حدود نیم ساعت که گوشت نیم پز شد آلو ها را که با دقت شسته ایم به خورش اضافه میکنیم تا بپزد.
    4 - اسفناج ها را پس از پختن خرد کرده و به مدت2 دقیقه تفت میدهیم. گوشت که پخت اسفناج ، آب لیمو یا نارنج و نمک را به خورش میفزاییم و به مدت 15 دقیقه میگذاریم تا خورش جا بیفتد.
    5 - پس از این که خورش به قول قدیمیها تنگ آب شد یعنی آب آن به کمترین مقدار رسید آماده سرو است . به همراه یک دیس برنج ایرانی اعلا این خورش را سرو نمایید.
    نکات :
    1 - خواصاسفناج با پخت زیاد کم شده و از بین میرود . پس میتوانید تنها یک شوک در آب جوش به اسفناج بدهید و سپس از آن برای خورش استفاده نمایید .
    2 - میتوانید از کمی شکر قهوه ای یا شکر معمولی نیز در این خورش استفاده کنید تا آن را به ذائقه خود نزدیک تر نمایید.