1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه حلوای گل سرخ مناسب سفره افطار

شروع موضوع توسط setareh ‏Jun 26, 2015 در انجمن آشپزی مدرن

  1. setareh

    setareh ღشرمنده دستای پینه بسته پدرممღ

    10,641
    63,408
    88,247
    خانواده ایرانی -یکی از خوراکی های سنتی سفره افطار حلواست.

    مواد لازم برای تهیه حلوای گل سرخ :
    آرد 600 گرم
    روغن جامد 400 گرم
    پودر گل سرخ یک لیوان سر خالی
    گردو یا بادام پودر شده یک لیوان سر خالی
    پودر شکر 3.5 لیوان
    عسل 100 گرم
    گلاب نصف لیوان
    پودر هل نصف قاشق چای‌خوری
    پودر پسته به میزان لازم


    طرز تهیه حلوای گل سرخ :
    گل سرخ را حتما پودر کنید.
    روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
    آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.

    حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتی‌متر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.
    این حلوا را می‌توانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید .