1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه تیرامیسو

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 3, 2012 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    176e200ff835ad0b1756aa33fe28d001.


    مواد لازم:

    تخم مرغ .... 4 عدد
    پنير ماسكار پونه .... 400 گرم
    وانيل .... 1/4 قاشق چای خوری
    شكر .... 1/3 پیمانه
    قهوه اسپرسو غليظ یا نسکافه غلیظ .... 1 پیمانه
    بیسکویت انگشتي Ladyfingers .... 24 عدد
    پودر كاكائو .... 2 قاشق غذاخوری
    شکلات تخته ای .... مقداری جهت تزیین

    طرز تهیه:

    1 - سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و در دو ظرف جدا بریزید .
    2 - زرده تخم مرغ ، وانیل ، پودر کاکائو و شکر را کاملا با مخلوط کن بزنید سپس به این مواد پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و کاملا مخلوط نمایید .
    3 - سفیده تخم مرغ را با یک نوک قاشق چای خوری نمک کاملا بزنید تا سفت و سبک شده و از کاسه جدا نشود و رد همزن بر روی سفیده باقی بماند .
    4 - سفیده تخم مرغ زده شده را با مواد ترکیبی زرده با هم مخلوط کنید . دقت کنید که در این مرحله سفیده و زرده را آرام با هم مخلوط نمایید تا پف سفیده نخوابد.
    5 - یک قهوه اسپرسو غلیظ تهیه کنید و 4 تا از بیسکویت های انگشتی را فقط از قسمت زیر آنها به مدت چند ثانیه داخل قهوه بزنید و کف ظرف مورد نظر بچینید و مقداری از مواد را روی بیسکویت ها بدهید .
    6 - 4 تا از بیسکویت ها را دوباره داخل قهوه زده و روی مواد در جهت عمود بر لایه بیسکویت های اول قرار دهید و دوباره از مواد بر روی آنها بدهید .
    7 - میتوانید این کار را برای یک لایه دیگر نیز تکرار کنید و یا به همبن دو لایه اکتفا کنید و در ظرفی دیگر همین کار را تکرار نمایید .
    8 - روی مواد لایه آخر را با پودر کاکائو و رنده شکلات تزیین کرده و تیرامیسو را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا جا افتاده و طعم و مزه مواد با هم ترکیب شود .
    نکات :
    1 - در دستور اصلی تهیه تیرامیسو از نوشیدنی الکلی به نام رام بادام تلخ یا رام دارک استفاده میشود .
    2 - اگر بیسکوت انگشتی در دسترس نبود از بیسکویت های دیگر و حتی نان سوخاری یا کیک تیتاپ هم میتوانید استفاده کنید ولی مطمئن باشید هیچکدام کیفیت بیسکویت اصلی این دسر را ندارد . در مورد تهیه بیسکویت انگشتی در منزل نیز در نت دستورات زیادی موجود هست . ولی تهیه این بیسکویت در منزل نیز کیفیت آماده این بیسکویت ها را ندارد .
    3 - این دسر را میتوانید در قالب های کمربندی نیز تهیه کرده و سرو نمایید .
     

کلمات جستجو شده:

  1. طرز تهیه شیر برنج