1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه تیرامیسو

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Feb 21, 2014 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. [​IMG]

    نوعي دسر ايتاليايي است و بسيار خوش طعم و محبوب است. طرز تهيه آن بسيار آسان بوده و به شيوه هاي مختلف تهيه ميشود. اين دسر را ميتوان با نان لطيفه ( ليدي فينگر )، بيسكوييت پتي بور و يا كيك اسفنجي تهيه كرد.



    مواد لازم:

    • نسكافه يا قهوه / 4/1 فنجان
    • پنير خامه اي / 240 گرم
    • پودر شكر / 4/1 فنجان
    • سس شكلات رقيق / 3/1 فنجان
    • خامه پر چرب / 1 فنجان
    • وانيل / مقداري
    • شكلات سفيد خرد شده /30 گرم
    • شكلات نيمه شيرين رنده شده /30 گرم
    • بيسكوييت پتي بور / 2 بسته



    طرز تهيه:

    ابتدا يك ظرف مناسب كنار دستتان بگذاريد، ظرفي كه بتوان دسر را در آن سرو كرد.‌ ( اين ظرف داخل فر يا روي حرارت قرار نخواهد گرفت )

    نسكافه را با مقداري كمي آب داغ مخلوط كنيد.

    بيسكوييت را دانه دانه در نسكافه زده و در ته ظرف بچينيد. طوري كه تمام كف ظرف با بيسكوييت پوشانده شود.

    سپس پنير، خامه، پودر شكر و وانيل را با همزن به مدت 2 دقيقه مخلوط كنيد تا مايه فرم بگيرد. دور كاسه را پاك كنيد و مواد را به وسط ظرف منتقل كنيد.

    سس شكلات را بريزيد و تا جايي كه مخلوط شوند هم بزنيد.

    نصف اين مواد را روي بيسكوييت هايي كه به نسكافه آغشته كرده و در كف ظرف چيده ايد بريزيد. شكلات سفيد و شكلات نيمه شيرين را روي اين مواد بپاشيد و يك لايه ديگر بيسكوئيت آغشته به نسكافه رو آن بچينيد.

    بقيه مخلوط پنير را بريزيد، روي ظرف را بپوشانيد و 6 تا 24 ساعت در يخچال بگذاريد. اگر مايل بوديد كمي پودر كاكائو و كمي شكلات چيپسي براي تزئين روي دسر بپاشيد. بعد از گذشت مدت 6 تا 24 ساعت از داخل يخچال بيرون آورده و سرو كنید.

    نكته ها:

    • سس شكلات و شكلات چيپسي را از شيريني فروشي ها و فروشگاههاي لوازم قنادي ميتوانيد تهيه كنيد. ( در خانه نيز ميتوان تهيه كرد )
    • اين دسر هر چه بيشتر در يخچال بماند، تميزتر و راحت تر برش خواهد خورد. ( حد اكثر 24 ساعت )
    • ميتوانيد به جاي بيسكوئيت از دو لايه كيك اسفنجي و يا نان لطيفه ( ليدي فينگر ) استفاده كنيد.
    • اين دسر را هم ميتوان در ظرف بزرگ تهيه كرد و هم در ظروف تك نفره ( بسته به نوع سرو )