1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه ته چین گوشت

شروع موضوع توسط Ghazal71 ‏Jan 19, 2016 در انجمن غذاهای سنتی

  1. مواد لازم:

    گوشت گوسفندی به اندازه لازم

    برنج 4پیمانه

    پیاز ریز خورد شده 1 عدد متوسط

    کشمش به دلخواه

    مواد لازم برای ادویه:گرد غوره 2قاشق

    پودر زیره سبز 1قاشق

    زرد چوبه نصف قاشق

    نمک و فلفل به میزان لازم

    سماغ نصف قاشق

    پودر پیاز نصف قاشق

    طرز تهیه:

    ابتدا برنج را در آب میپزیم و کمی زود تر برنج را آبکش میکنیم.

    سپس مواد ادویه را مخلوط میکنیم.

    پس از گذاشتن ته دیگ در قابلمه یک دوم برنج را در قابلمه ریخته و روی آن نصف پیاز ریز شده را پهن میکنیم.

    سپس کمی ادویه روی پیاز میپاشیم.

    گوشت های خرد شده را ادویه میزنیم تا رنگ گوشت دیده نشود و سپس آنرا روی برنج و پیاز میچینیم.

    باقی مانده پیاز را روی گوشت ریخته و برنج را روی گوشت میریزیم تا روی گوشت را کاملا بپوشاند.

    بعد برنج را دم میکنیم بعد از بالا آمدن دم برنج میگذاریم به مدت 5 ساعت با حرارت کم بپزد.

    کشمش را شسته 1 پیاز کوچک را نگینی خورد کرده سرخ میکنیم به همراه زردچوبه و کشمش هارا به همراه پیاز سرخ کرده کنار برنج درون قابلمه میزاریم تا غذا حاضر شود.

    نکته ها:

    ۱٫گوشت حتما باید خام باشد آنرا نپزید.همه چربی گوشت را نگیرید کمی بماند.

    ۲٫در زمستان میتوانید چغندر ها به قطر ۱ سانت برش زده کنار گوشت زیر برنج بگذارید.توجه داشته باشید به چغندر ادویه و نمک نزنید

    ۳٫گوشت نباید زیاد ضخیم باشد.برای سرو غذا کشمش روی برنج را با زعفران و کمی برنج مخلوط کرده و روی برنج را با آن تزیین میکنیم و گوشت را کنار برنج یا در ظرفی جدا سرو میکنیم