• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه ترشی هویج و ترب سفید مخصوص

  • شروع کننده موضوع setareh
  • تاریخ شروع

setareh

ღشرمنده دستای پینه بسته پدرممღ
ارسال ها
10,645
لایک ها
64,012
#1
a825bf665c18917ee32b43d9e1d94033.jpg








مواد لازم برای ترشی هویج و ترب سفید
هویج پوست کنده ::: ۵ عدد

ترب سفید بزرگ پوست کنده ::: ۲ عدد

شکر ::: ۱ فنجان (۴ قاشق چایخوری هم اضافه بردارید)

نمک ::: ۲ قاشق چایخوری

سرکه سفید ::: دو و نیم فنجان

آب گرم ::: ۲ فنجان

شیشه (برای نگهداری ترشی) ::: چند عدد


طرز تهیه ترشی هویج و ترب سفید
هویج و ترب را خرد کنید. اول آنها را از وسط نصف کرده و بعد آنها را از درازا خرد کنید. (مثل تصویر) ترب ها و هویج ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و ۴ قاشق شکر و دو قاشق نمک را به آن اضافه کنید. با دستهای تمیزتان آنها را هم بزنید و اینکار را برای ۳ دقیقه ادامه دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. یکی از ترب ها را برداشته و خم کنید، اگر بدون شکستن خم شد یعنی آماده است. ترب ها و هویج ها را در یک ظرف ریخته و نمک و شکر را اضافه کرده و با دست ها هم بزنید تا نرم شوند.حالا هویج و ترب را به یک صافی منتقل کرده و آن را با آب سرد شسته و خوب آبکشی کنید.



7cb0ed421809ef4340acdd37534d6048.jpg


هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی کنید و درون شیشه بریزید در یک کاسه یک فنجان شکر، سرکه سفید و آب گرم را مخلوط کنید تا زمانی که شکر حل شود. یک شیشه تمیز آماده کرده و مخلوط ترب و هویج را داخل آن بریزید. مایعترشی را هم روی آن ریخته و درب شیشه را محکم بسته و آن را داخل یخچال بگذارید.



هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی کنید و درون شیشه بریزید این ترشی باید قبل از مصرف حداقل یک شب در یخچال بماند، و طعم آن با گذر زمان بهتر می شود. این ترشی ۴ تا ۶ هفته در یخچال قابل نگهداری است. این ترشی را می توان با غذاهایی مثل هات داگ، سالاد کلم و… یا به تنهایی سرو کرد.
 

پیوست ها

pirane

خسته ام خسته . . .
ارسال ها
1,236
لایک ها
4,653
#2
به به چقد خوشمزه...

سپاس...
 
بالا