1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه ترشی شور

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 3, 2012 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    6b3e41dcdac321e723f0b6791bf81bec.

    مواد لازم:

    آب ... 4 لیتر
    نمک ... 7 قاشق غذا خوری
    سرکه انگور ... 1.5 لیوان
    ترخون ... 300 گرم
    شوید ... 300 گرم
    گشنیز ... 100 گرم
    برگ کرفس ... 150 گرم
    سیر پوست گرفته ... 10 عدد
    گل کلم
    هویج
    ساقه کرفس
    فلفل سبز
    خیار ریز
    سیب زمینی ترشی
    کلم قمری
    گوجه فرنگی کال
    زال زالک
    بادمجان
    چغاله بادام
    ترب سفید یا سیاه

    طرز تهیه:

    1 - آب را جوش آورده نمک را در آن میریزیم توجه کنید غلظت آب نمک مهمترین قسمت شور است
    آسان ترین راه این است که شوری آب نمک به اندازه شوری آب چلو باشد یعنی نه آن اندازه که تلخ شود
    سپس وقتی نمک خوب مخلوط شد می گذاریم آب نمک کمی خنک شود
    2 - مواد بالا را هرکدام که دوست دارید که این بسته به ذائقه افراد است (البته بجز آنهایی که اندازه دارند)
    و فلفل نیز به اندازه ای که می خواهید شورتان تند باشد . میتوانید از فلفل ترشی هم استفاده کنید خرد می کنید و در یک ظرف بزرگ یا خمره میریزید سبزیجات و سیر را لازم نیست خرد کنید
    3 - آب نمک و سرکه را روی مواد ریخته به اندازه ای که روی مواد را کامل بپوشاند در ظرف را بسته کیپ نمایید که هوا داخلش نشود
    4 - شور را به مدت 20 تا 30 روز در جایی گرم بدون اینکه درش را باز کنید نگه دارید
    بعد از این مدت شور شما آماده است میتوانید نوش جان کنید
     

کلمات جستجو شده:

  1. طرز تهیه شوری