1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه بیسکوئیت شکلاتی

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Feb 21, 2014 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. این بیسکوئیت با ظاهری زیبا و بافتی ترد و خوشمزه مناسب پذیرایی است و ماندگاری نسبتاً خوبی دارد.

    مواد لازم:

    • آرد / 250 گرم
    • کره / 150 گرم
    • آب سرد / 1 چهارم استکان
    • پودر قند / 100 گرم
    • نمک / ذره ای


    طرز تهیه:

    این دستور اصلی این بیسکوئیت است ولی چون میخواستم نیمی از مواد را شکلاتی کنم، 3 قاشق غذاخوری از آرد را کم کرده و به جای آن 3 قاشق غذا خوری پودر کاکائو اضافه کردم.

    پس ابتدا پودر کاکائو، آرد، پودر قند و کمی نمک را با هم مخلوط کرده، الک میکنیم و در ظرفی گود میریزیم.


    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    سپس کره ی سرد را تکه تکه کرده و به مواد آردی اضافه میکنیم و با نوک انگشتان کره و مواد آردی را با هم ترکیب میکنیم تا مواد پوره پوره شوند.

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    بعد هم 1 چهارم استکان آب سرد را اضافه کرده و با دست ورز میدهیم تا خمیری لطیف به دست آید. دقت کنید زیاد ورز ندهید چون کره به روغن میفتد و خمیرتان شل خواهد شد.

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    از خمیر به اندازه ی فندق برداشته و کف دست گرد میکنیم و در سینی فر میگذاریم.

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    و به کمک چنگال شیارهایی روی خمیر ایجاد میکنیم.

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    برای مدل ساده ی این بیسکوئیت هم دیگر نیازی به کاکائو نداریم و طبق دستور اصلی عمل میکنیم تا خمیر لطیف درست کنیم.

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    و مثل مدل شکلاتی کمی از خمیر بر میداریم و گرد میکنیم و کف سینی میگذاریم و با چنگال شیار ایجاد میکنیم.

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    و سینی را در فری که از قبل با درجه ی 160 سانتیگراد گرم کردیم به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار میدهیم.

    باز هم یادآوری میکنم دما در فرهای مختلف متفاوت است.

    بعد از پخت بیسکوئیتهای قهوه ای را در شکلات سفید ذوب شده میزنیم و سپس در پودر پسته میزنیم.

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    و بیسکوئیتهای ساده را در شکلات قهوه ای ذوب شده و پودر نارگیل میزنیم.

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

     
    شوخ از این پست تشکر کرده است.