1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه بستنی سنتی

شروع موضوع توسط sajjad ‏Jun 22, 2012 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. sajjad

    sajjad

    1,334
    1,395
    288
    چند نکته ضروری در مورد تهیه بستنی ها:


    1- وقتی خامه به راحتی شکل نمی گیرد، نشان دهنده پرچرب بودن آن است. در این صورت کمی شیر خنک به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم، بعد مورد استفاده قرار می دهیم. علت دیگر ، شل بودن خامه است که در این صورت مقداری پودر خامه خشک اضافه می کنیم.

    2- شیر را برای تهیه بستنی حتماً بجوشانید.
    3- اگر کیفیت ثعلب( ماده پودری شکلی است که معمولاً برای غلیظ کردن بستنی ها و بعضی از مرباها مورد استفاده قرار می گیرد) پائین بوده ویا مقدار آن برای تهیه بستنی کم باشد، در این شرایط بستنی کشدارنشده و حالت یخی به خود می گیرد، پس بهتر است به مقدار تعیین شده توجه شود.

    مواد لازم

    1 کیلو
    شیر
    250 گرم
    شکر
    30 گرم
    ثعلب
    نصف استکان
    گلاب
    یک سوم قاشق چایخوری
    زعفران سائیده
    100 گرم
    خامه





    طرز تهیه:

    شیر را می جوشانیم و بعد حرارت آن را ملایم کرده و زعفران حل شده در گلاب را اضافه می کنیم و شکر و ثعلب مخلوط شده را هم کم کم به آن اضافه کرده، با چنگال مرتب به هم می زنیم تا شکر و ثعلب در شیر حل شود. پس از خنک شدن مایع بستنی، آن را در ظرف فلزی ( استیل) می ریزیم و در ظرف پر از یخ نرم شده قرار می دهیم و با همزن مرتب به هم می زنیم تا بستنی خودش را گرفته وسفت و کشدار شود. ظرف را در فریزر قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت آن را در می آوریم و مجدداً با همزن خوب می زنیم تا بستنی آماده شود. موقع سرو می توانیم آن را در ظرف بستنی خوری بریزیم و با یک قاشق سوپخوری شربت آلبالو آن را تزئین کنیم و یا به طریق زیر به آن خامه تکه تکه شده اضافه کنیم.

    خامه را با کاردک فلزی یا پلاستیکی به کف سینی به قطر 2 میلی متر بکشید و آن را در فریزر و یا یخدان قرار دهید.پس از سفت شدن آن را با کاردک از سینی جدا کرده و به بستنی اضافه کنید . موقع سرو از پودر پسته هم می توانیم استفاده کنیم.

    نکات تغذیه ای:

    به علت وجود شیر و خامه در بستنی، برای افرادی که به مقدار کم لبنیات می خورند، می تواند مفید باشد ولی خواص شیر را نخواهد داشت.
    کل انرژی این مقدار بستنی، 1735 کالری است. این مقدار اگر توسط 10 نفر میل شود، سهم هر فرد 5/173 کالری خواهد بود.
     
    FLOWER BUD، MahD!ye و Admin از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
  3. Admin

    Admin غواصی فقط تو چشات عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت

    12,510
    24,619
    62,760
    خوش خوراکی نه؟
     
  4. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    اتفاقا بد غذام:biggrin:
    همیشه میخورم اما همه چی نه:16:
    عاشق بستنـــــــــــــــــــی:inlove:وویی
     
  5. Admin

    Admin غواصی فقط تو چشات عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت

    12,510
    24,619
    62,760
    بستنی که همه میخورن
     
  6. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    مگه کسی گفت نیخورن:biggrin:
     
  7. Admin

    Admin غواصی فقط تو چشات عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت

    12,510
    24,619
    62,760
    از پس زبون تو من بر نمیام
     
  8. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    استعدادشو داشته باشی میتونی:tongue:
    :wink:
     
  9. Admin

    Admin غواصی فقط تو چشات عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت

    12,510
    24,619
    62,760
  10. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083