1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه برنج سرخ شده ی چینی

شروع موضوع توسط setareh ‏Apr 26, 2015 در انجمن آشپزی مدرن

  1. setareh

    setareh ღشرمنده دستای پینه بسته پدرممღ

    10,641
    63,408
    88,247
    روغن زیتون۱قاشق چایخوری
    پیاز سبز (ریز خرد شده)۴ عدد
    هویج (ریز خرد شده)۱عدد
    نمک¼ قاشق چایخوری
    تخم مرغ (زده شده)2 عدد زده شده
    نخود فرنگی منجمد½ فنجان
    روغن زیتون۲قاشق سوپ خوری
    برنج پخته شده و سرد شده۳فنجان
    عصاره آب گوشت۱قالب مکعبی
    آب۲قاشق سوپ خوری
    پودر سیر¼ قاشق چایخوری
    سس سویای رقیق۳قاشق سوپ خوری
    روغن کنجد۲ قاشق چایخوری
    9a06bacd9a315c45834f5138eefa5de0.

    طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,


    ماهی تابه ای بزرگ بردارید، ۱قاشق سوپ خوری روغن زیتون ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. تخم مرغ های زده شده را مختصری بپزید، آنها را از هم جدا کنید. از ظرف خارج کنید و کناری بگذارید.
    ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون درون ماهی تابه بریزید. پیاز، هویج و نخود فرنگی به آن اضافه نمائید. به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا سرخ شوند.
    عصاره ی مکعبی آب گوشت را در ۲ قاشق سوپ خوری آب حل کنید. درون ماهی تابه ریخته و برنج سرد، پودرسیر، سس سویا و روغن کنجد را به آن بیافزائید. به مدت ۳ دقیقه به آرامی هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. این مخلوط را به تکه های تخم مرغ اضافه نمائید و همه را با هم مخلوط کنید.
    اضافه نمودن سویا سس بیشتر طعم بیشتری به غذا خواهد داد. ( اضافه نمودن ۱ فنجان گوشت مرغ خرد شده اختیاریست).
    سرو کنید و لذت ببرید.
     
    *ĦØRÂ* از این پست تشکر کرده است.
  2. simid

    simid ŚĨMĨŃ ŐMĨĎ

    7,654
    15,776
    60,056
    اووووومممممممممم
     
    *ĦØRÂ* از این پست تشکر کرده است.