طرز تهیه برنج سرخ شده ی چینی

شروع موضوع توسط setareh ‏Apr 26, 2015 در انجمن آشپزی مدرن

  1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

  1. setareh

    setareh ღشرمنده دستای پینه بسته پدرممღ

    ‏Nov 5, 2012
    10,645
    63,918
    89,487
    زن
    روغن زیتون۱قاشق چایخوری
    پیاز سبز (ریز خرد شده)۴ عدد
    هویج (ریز خرد شده)۱عدد
    نمک¼ قاشق چایخوری
    تخم مرغ (زده شده)2 عدد زده شده
    نخود فرنگی منجمد½ فنجان
    روغن زیتون۲قاشق سوپ خوری
    برنج پخته شده و سرد شده۳فنجان
    عصاره آب گوشت۱قالب مکعبی
    آب۲قاشق سوپ خوری
    پودر سیر¼ قاشق چایخوری
    سس سویای رقیق۳قاشق سوپ خوری
    روغن کنجد۲ قاشق چایخوری
    9a06bacd9a315c45834f5138eefa5de0.

    طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,


    ماهی تابه ای بزرگ بردارید، ۱قاشق سوپ خوری روغن زیتون ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. تخم مرغ های زده شده را مختصری بپزید، آنها را از هم جدا کنید. از ظرف خارج کنید و کناری بگذارید.
    ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون درون ماهی تابه بریزید. پیاز، هویج و نخود فرنگی به آن اضافه نمائید. به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا سرخ شوند.
    عصاره ی مکعبی آب گوشت را در ۲ قاشق سوپ خوری آب حل کنید. درون ماهی تابه ریخته و برنج سرد، پودرسیر، سس سویا و روغن کنجد را به آن بیافزائید. به مدت ۳ دقیقه به آرامی هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. این مخلوط را به تکه های تخم مرغ اضافه نمائید و همه را با هم مخلوط کنید.
    اضافه نمودن سویا سس بیشتر طعم بیشتری به غذا خواهد داد. ( اضافه نمودن ۱ فنجان گوشت مرغ خرد شده اختیاریست).
    سرو کنید و لذت ببرید.
     
    *ĦØRÂ* از این پست تشکر کرده است.
  2. simid

    simid ŚĨMĨŃ ŐMĨĎ

    ‏Feb 9, 2015
    7,654
    15,789
    60,110
    زن
    اووووومممممممممم
     
    *ĦØRÂ* از این پست تشکر کرده است.