1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه باقلا قاتق

شروع موضوع توسط بوق ‏Jan 27, 2014 در انجمن غذاهای سنتی

  1. برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید






    مواد لازم (براى 7 نفر )



    پاچ باقلاى سبز يا لوبيا چيتى يا لوبيا رشتى تازه 3 كيلويا پاچ باقلاى خشك (500 گرم)
    شويد خشك 4 قاشق غذاخورى يا شويد تر (يك دسته كوچك)
    تخم مرغ 3 عدد
    سير يك و نيم بته
    زردچوبه نصف قاشق چايخورى
    فلفل و نمك به اندازه كافى
    روغن يا كره 200 تا 250 گرم




    نکته:كره طعم خورش را لذيذتر مىكند

    طرز تهيه

    پاچ باقلاى سبز را از دو پوست درآورده تميز میشوئيم. سير را پوست كنده و پرهاى سير را ريز میكنيم, آنگاه باقلا و سير ريز شده و زردچوبه و شويد خشك(در صورتى كه شويد تر بكار رود آنرا ريز خرد مىكنيم) و كره را مخلوط نموده در قابلمه يا گمج(كه ظرف سفالى لعاب دار است و معمولا گيلانى ها از آن براى باقلا قاتق استفاده میكنند)



    ريخته و ظرف را روى حرارت ملايم گذاشته و باقلا را كمى سرخ مىكنيم, آنگاه آنقدر آب اضافه مىنمائيم تا روى باقلا را بگيرد و خورش آهسته بجوشد تا باقلا بپزد ولى بايد دقت نمود كه له نشود. بعد تخم مرغ را در آن شكسته و در ظرف را میگذاريم تا تخم مرغ بسته شود. نمك و فلفل زده برمی داريم. اين خورش با كته, ماهی شور و زيتون پرورده يا ماست و ترب سفيد صرف می شود.



    توضيح: در صورت استفاده ازپاچ باقلاى خشك آنرا حدود 10 تا 12ساعت در آب خیس میکنیم.
     
    آیلار-77 از این پست تشکر کرده است.
  2. آیلار-77

    آیلار-77 خاص دیگه چیه؟؟مشتی باش!!

    1,118
    2,741
    413
    وای من چقد گشنم شد
    ممنون
     
    بوق از این پست تشکر کرده است.