1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

شیوه تهیه چیز کیک شکلاتی

شروع موضوع توسط jooorvajoor ‏Jan 27, 2017 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. [​IMG]

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    شکلاتی از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما شیوه تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. هر چند رویه ی شکلاتی، ظاهری زیباتر به کیک می دهد، ولی اگر زمان کافی ندارید لزومی ندارد که آن را تهیه کنید با سایت

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    در ادامه مطلب همراه باشید.


    مواد لازم:
    • بیسکوئیت ۱۲۵ گرم
    • کره ۶۰ گرم
    • پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
    • شکلات تلخ ۲۵۰ گرم
    • پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
    • شکر ۱۵۰ گرم
    • آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
    • تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
    • زرده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
    • خامه ترش ۲/۳ پیمانه
    • خامه ۱۲۵ میلی لیتر
    • عسل ۱ قاشق چای خوری



    شیوه تهیه چیز کیک شکلاتی :

    ۱-برای تهیه پایه ی چیز کیک، بیسکویت را در غذاساز بزنید تا پودر شود و سپس کره و ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به آن اضافه کنید. دوباره آن را بزنید تا به شکل خمیری تکه تکه درآید. خمیر را در کف قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری به طور یکدست پخش کرده و فشار دهید. آن را در فریزر بگذارید تا مواد میانی را تهیه کنید.

    ۲- فر را با گرما ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. مقداری آب در کتری ریخته و بجوشانید.
    ۳- برای تهیه مواد میانی، ۱۷۵ گرم شکلات را در مایکروویو و یا به روش بن ماری آب کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. پنیر خامه ای را کمی هم بزنید تا نرم شود و سپس شکر و آرد ذرت را به آن اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها و سپس خامه ترش را هم اضافه کنید. و در پایان نصف قاشق چای خوری

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    را در کمی آب جوش حل کنید و به همراه شکلات آب شده به دیگر مواد اضافه کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
    ۴- قالب را از جایخی خارج کنید. دور آن لایه ای سلفون و بعد لایه ای فویل بپیچید تا هنگام پخت آب وارد آن نشود. مواد میانی را در قالب بریزید. قالب را در سینی فر بگذارید و سینی را تا ارتفاع نیمه ی قالب از آب جوش پر کنید و آن را برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزید. رویه ی چیزکیک سفت می شود ولی داخل آن کمی نرم خواهد بود.
    ۵- فویل و سلفون را از قالب جدا کنید و چیز کیک را به همراه قالب روی توری قرار دهید تا خنک شود. سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید.
    ۶-برای تهیه ی رویه ی شکلاتی، ۷۵ گرم شکلات را به همراه خامه و عسل روی گرما ملایم قرار دهید تا شکلات آب شود. آن را از روی گرما برداشته و هم بزنید تا سس یکدستی داشته باشید. بگذارید تا کمی خنک شود و سپس آن را هنگام سرو روی برش های چیز کیک بریزید.

    نکاتی درباره تهیه ی چیز کیک شکلاتی :

    ۱– از بیسکویت دایجستیو استفاده کنید.

    ۲– به ۱ قاشق غذاخوری به علاوه ی نصف قاشق چای خوری پودر کاکائو نیاز دارید.
    ۳– شکلات را ریز خرد کنید.
    ۴– به جای آرد ذرت می توانید از پودر کاستارد هم استفاده کنید.
    ۵– به جای خامه ترش می توانید دو سوم قاشق چای خوری جوش شیرین را در دو سوم پیمانه ماست ترکیب کنید.
     
    pirane، ♥سایه♥ و barfi از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. pirane

    pirane خسته ام خسته . . .

    1,236
    4,653
    5,416