1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

شیرینی مربایی

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Aug 4, 2012 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    4924fce057423e11da3fff8d1d3e09ff.

    درون این شیرینی خوشمزه که بیشتر برای نوروز تهیه می ‌شود، هر مربایی را که دوست دارید بریزید.

    مواد لازم:
    کره نرم شده=نصف پیمانه
    شکر=یک سوم پیمانه
    زرده تخم ‌مرغ= یک عدد
    وانیل=یک سوم قاشق چای‌ خوری
    آرد=یک و یک سوم پیمانه
    مربای میوه=2 تا 3 قاشق غذاخوری


    طرز تهيه:
    * ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.
    * آرد را الک کرده و کنار بگذارید.
    * در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
    * تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
    * آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
    اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
    * درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.
    * خمیر را به اندازه توپ‌ های 2/5 سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.
    * وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.
    * شیرینی‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شوند.