شیرینی مربایی

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Aug 4, 2012 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    ‏May 23, 2012
    15,169
    16,991
    1,275
    زن
    4924fce057423e11da3fff8d1d3e09ff.

    درون این شیرینی خوشمزه که بیشتر برای نوروز تهیه می ‌شود، هر مربایی را که دوست دارید بریزید.

    مواد لازم:
    کره نرم شده=نصف پیمانه
    شکر=یک سوم پیمانه
    زرده تخم ‌مرغ= یک عدد
    وانیل=یک سوم قاشق چای‌ خوری
    آرد=یک و یک سوم پیمانه
    مربای میوه=2 تا 3 قاشق غذاخوری


    طرز تهيه:
    * ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.
    * آرد را الک کرده و کنار بگذارید.
    * در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
    * تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
    * آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
    اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
    * درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.
    * خمیر را به اندازه توپ‌ های 2/5 سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.
    * وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.
    * شیرینی‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شوند.