1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

شیربرنج انبه، خوراکی مقوی

شروع موضوع توسط setareh ‏Jul 1, 2015 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. setareh

    setareh ღشرمنده دستای پینه بسته پدرممღ

    10,641
    63,409
    88,281
    ec8309e97962dce4991b39fd3ff07e1b.




    برای سفره افطار ماه رمضان تان شیربرنج انبه درست کنید


    یکی از بهترین خوراکی ها برای وعده افطار، خوراکی های مقوی و نیروزاست . یکی از این خوراکی ها شیربرنج انبه است. در این مقاله دستور تهیه شیربرنج انبه را آموزش می دهیم.

    مواد لازم برای تهیه شیربرنج انبه :


    کره دو و نیم قاشق غذاخوری
    چوب دارچین یک تکه
    شکر 3 قاشق غذاخوری
    انبه پوست شده و خرد شده یک عدد رسیده
    روغن مایع یک قاشق غذاخوری
    برنج یک پیمانه
    شیر یک پیمانه
    شیرعسل یک و نیم پیمانه
    پوست لیمو یک عدد
    پودر جوزهندی کمی
    طرز تهیه شیر برنج انبه :


    کره را در قابلمه ای ذوب کنید.
    چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
    انبه تکه شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تکه های انبه را در بیاورید اما چوب دارچین را در نیاورید.


    در همان قابلمه روغن را اضافه کنید و برنج را در آن تفت دهید.
    شیر، شیر عسل، پوست لیمو و بقیه شکر را به آن اضافه کنید و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت بپزد. پس از پخت، پودر جوزهندی را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
    نصف انبه را به قابلمه اضافه و با هم مخلوط کنید.
    بگذارید شیربرنج در یخچال سرد شود. قبل از سرو با بقیه تکه های انبه تزیین کنید.​
     
    ®ŁáÐɏ §¡£Vë از این پست تشکر کرده است.