1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

سینه مرغ و شیوه تهیه آن با سس پرتقال و عسل

شروع موضوع توسط jooorvajoor ‏Jan 24, 2017 در انجمن آشپزی مدرن

  1. [​IMG]



    سینه مرغ با سس پرتقال و عسل روشی فوق العاده تند، آسان و خوشمزه برای پختن مرغ است. این غذای خوشمزه در کمتر از نیم ساعت آماده می شود و می تواند شام یا نهاری سبک و تند برای ایام هفته باشد.



    مواد لازم:

    • عسل ۱/۴ فنجان
    • آب پرتقال ۲ قاشق غذاخوری
    • رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
    • سیر ریز خرد شده ۱ حبه
    • نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
    • سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد
    • کره ۱ قاشق غذاخوری
    • روغن گیاهی ۱/۲ قاشق چایخوری
    شیوه تهیه در لینک زیر

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

     
    آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد: ‏Jan 26, 2017
    pirane، barfi و be del از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. be del

    be del

    34
    115
    779
    مرسی
     
    barfi از این پست تشکر کرده است.
  3. barfi

    barfi ♡ ftmh ♡ همراه انجمن

    22,450
    61,072
    61,304
    لطفا لینکای مطالبتو پاک کن :smile: اینو من پاک کردم .
     
  4. سلام پس چطور میتونیم لینک بذاریم
     
    barfi از این پست تشکر کرده است.
  5. barfi

    barfi ♡ ftmh ♡ همراه انجمن

    22,450
    61,072
    61,304
    خب سعی کن مطلب اصلی رو بزاری ک دیگه نیاز ب لینک نباشه
    الان روش پخت رو هم کپی میکردی میزاشتی خب :smile:
     
  6. f
    ببین دوست عزیز شما لینک کلمه رو برداشتید (کلمه مرغ) که لینک شده به یه پست دیگه این کار برای بک لینک سازیه من کل مطلب رو میذارم فقط شما لطف کنید لینک هایی که به یه کلمه شده رو حذف نکنید
     
  7. pirane

    pirane خسته ام خسته . . .

    1,236
    4,653
    5,416